Neverland: Ατελείωτο παιχνίδι με ασφάλεια για ανέμελα παιδιά

Ο Πήτερ Παν επέστρεψε στο Neverland στην οδό Μετεώρων 188 στα Τρίκαλα, κι όλα τα ανέμελα και σκανδαλιάρικα παιδιά βρήκαν και πάλι το χαμόγελό τους. Και το παιχνίδι ξανάρχισε στον αγαπημένο παιδότοπο παρέα με τον Πήτερ Παν, τη Γουέντι και την απαστράπτουσα νεραϊδούλα Τίνκερ Μπελ, με νεράιδες, Ινδιάνους και πειρατές. Όλα τα παιδιά μαζί μια παρέα έχουν και πάλι στη διάθεσή τους τον αγαπημένο τους παιδότοπο για να απολαύσουν την ανεμελιά και το παιχνίδι που τόσο έλειψε σε μικρούς αλλά και μεγάλους την εποχή του covid. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως χρόνια τώρα έχουν περάσει από τον παιδότοπο εκατοντάδες παιδιά.

Τα παιδιά το απολαμβάνουν και οι γονείς είναι ήσυχοι ότι ο χώρος είναι ασφαλής καθώς οι υπεύθυνοι του Neverland έχουν λάβει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα (αντισηπτικά, απολύμανση, επιμελής καθαριότητα).

Τσουλήθρες και τραμπολίνα, φουσκωτά και μπάλες, κούνιες και πολλά άλλα παιχνίδια προσφέρουν στους μικρούς επισκέπτες ατέλειωτες ώρες χαράς και παιχνιδιού όσο οι γονείς απολαμβάνουν τον καφέ τους.

Κι αν πεινάσουν σνακ και άλλες λιχουδιές είναι στη διάθεσή τους για να χορτάσουν και να συνεχίσουν το παιχνίδι τους.

Όσο για τις γιορτές και τα γενέθλια; Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το Neverland για ένα ξεχωριστό πάρτι που θα απολαύσουν όλοι οι καλεσμένοι.

Neverland

Μετεώρων 188, Τρίκαλα

Ανοικτά από τις 6:00 μ.μ.

Τηλέφωνο: 2431 021727

Υπεύθυνη: Λίτσα Καλογράνα