Νέος διαγωνισμός για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών του Δήμου Τρικκαίων

Η διενέργεια ανοικτής  ηλεκτρονικής διαγωνιστικής διαδικασίας κάτω των ορίων για την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού παιδικών χαρών για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών του Δήμου Τρικκαίων τίθεται προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων.Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά την ματαίωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού παιδικών χαρών για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών του Δήμου Τρικκαίων, ο Δήμος Τρικκαίων θα προβεί εκ νέου στην προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού παιδικών χαρών για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών του λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα  που προκύπτουν από μεταβολές σε τεχνικές και οικονομικές παραμέτρους και αποτυπώνονται στην από 24/3/2017 μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και  Προγραμματισμού.

Ο προϋπολογισμός της δαπάνης ανέρχεται στο ποσό των 183.296,80 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και θα βαρύνει τον ΚΑ: 15-7135.0000 «Προμήθεια & τοποθέτηση οργάνων παιδικών χαρών» προϋπολογισμού  του οικονομικού έτους  2017.

Η προμήθεια θα υλοποιηθεί με τη διενέργεια ανοικτής ηλεκτρονικής διαγωνιστικής διαδικασίας κάτω των ορίων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016.