Νέο Ξεκίνημα: Η Δημοτική Αρχή αποφεύγει συστηματικά να δίνει απαντήσεις στα ερωτήματά μας

Η τακτική της Δημοτικής Αρχής Φαρκαδόνας να αποφεύγει να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που καταθέτουν δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης συνεχίζεται. Απαντήσεις σε τέσσερα ζητήματα που σχετίζονται με:

  1. Το ΦΡΑΓΜΑ ΝΕΟΧΩΡΙΤΗ (ποιες ενέργειες έχει αναλάβει η Δημοτική Αρχή μέχρι σήμερα σχετικά με αυτό το σημαντικό θέμα…).
  2. Την ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ (Ποιο το σχέδιο της Δημοτικής Αρχής για την αποκατάσταση παιδικού σταθμού, Κέντρου Κοινότητας, και Δημοτικού Σταδίου και ποιες είναι οι αιτίες που καθυστερούν την επισκευή τους…).
  3. Με τους ΟΙΚΙΣΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ (Που οφείλεται η καθυστέρηση στην απόδοση των οικίσκων στους δικαιούχους, την στιγμή που ο Δήμος Τρικκαίων έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες…).
  4. Την γέφυρα της Κρήνης. (Τι άλλαξε και δόθηκε η γέφυρα στην κυκλοφορία…).

κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ», Θοδωρής Λακιάρας

Δυστυχώς αντί για απαντήσεις στα προαναφερθέντα ζητήματα, αποκόμισε από το δημοτικούς συμβούλους αλλά και από τον δήμαρχο Φαρκαδόνας Σπύρο Αγναντή, ειρωνεία, προσβολές, χλεύη. Η συνήθη τακτική ορισμένων και ενίοτε του δημάρχου Φαρκαδόνας, όταν αδυνατεί ή δεν ξέρει να δώσει απαντήσεις σε σημαντικά ζητήματα, καθώς κάποιοι δεν πρόφτασαν να τον συμβουλεύσουν για το τι θα πει και πως θα σταθεί απέναντι στις αιτιάσεις και στην κριτική της αντιπολίτευσης.

Δυστυχώς ο δήμαρχος ξεχνά το ρόλο του και τον Θεσμό που υπηρετεί. Τον όρκο που έδωσε μόλις προσφάτως, να τηρεί με ευσυνειδησία τα καθήκοντα προς όφελος της κοινωνίας που τον εξέλεξε δήμαρχο. Αυτή την κοινωνία και τα προβλήματα της, ο κ. Αγναντής και οι συν αυτώ την ξεχνούν, αν κρίνουμε από τα έργα τους.

Τα μέλη της αντιπολίτευσης και ο δημοτικός σύμβουλος Θοδωρής Λακιάρας, δεν θα σταματήσουν να πιέζουν τη Δημοτική Αρχή, όσες προσβολές και ύβρεις κι αν δέχονται. Εξάλλου από τα λεγόμενα ορισμένων αποδεικνύεται το επίπεδο και ο χαρακτήρας τους. Θα ελέγχουμε το ρόλο της Δημοτικής Αρχής, χωρίς να σκύβουμε το κεφάλι, κάτι για το οποίο επιδιώκουν κάποιοι αλλά δεν θα το πετύχουν.

ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΥ