Νέα υποψηφιότητα για το συνδυασμό «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

Ο Κούκλας Νικόλαος του Στεφάνου διαμένει μόνιμα στην Δροσοπηγή της Τοπικής Κοινότητας Φήκης του Δήμου Πύλης.  Είναι παντρεμένος με την νοσηλεύτρια Ελισάβετ Παπαδοπούλου και είναι πατέρας ενός παιδιού.

Υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία,  Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων.

Δραστηριοποιείται επί σειράς ετών ως ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής σε διάφορα τοπικά σωματεία του Δήμου Πύλης και Νομού Τρικάλων και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA προπονητή ποδοσφαίρου.

Ο Κούκλας Νικόλαος σημειώνει… «ο τόπος που ζω με την οικογένειά μου θέλω να συνεχίσει να εξελίσσεται και να πηγαίνει μπροστά. Οδηγούμενος από αυτούς τους στόχους και την επιθυμία της προσφοράς, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Κώστα Μαράβα να συμμετέχω κι εγώ στο συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Για να είμαι στην πρώτη γραμμή του σχεδιασμού και των αποφάσεων για το μέλλον όλων μας».

Ο Κώστας Μαράβας δήλωσε… «ο Κούκλας Νικόλαος είναι συγκροτημένος, απαιτητικός και υπεύθυνος. Έχει άποψη για το μέλλον του τόπου που βρίσκεται σε πλήρη εναρμόνιση με τις προτεραιότητες της ομάδας μας. Με απίστευτο κεφάλαιο εθελοντικής και ανιδιοτελούς προσφοράς και μέσα απ’ τον αθλητισμό που παράλληλα υπηρετεί. Τον καλωσορίζω και του εύχομαι καλή δύναμη».