Νέα τραγωδία στα Τρίκαλα: 18χρονη νεκρή σε τροχαίο στην Ε.Ο. Τρικάλων-Λάρισας

Μία ακόμη νέα τραγωδία συγκλονίζει τα Τρίκαλα. Μία 18χρονη κοπέλα έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή της στην άσφαλτο. Το τραγικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στην Εθνική Οδό Τρικάλων – Λάρισας στο ύψος του Πετρωτού, στο ρεύμα προς τα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Μάρθα Πουμάνα παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα ενώ το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε με φίλη της είχε ακινητοποιηθεί και οι δύο γυναίκες είχαν κατεβεί για να το μετακινήσουν εκτός δρόμου. Εκείνη την ώρα την παρέσυρε διερχόμενο όχημα και η κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι νωρίτερα το δίκυκλο είχε παρουσιάσει βλάβη και οι δύο κοπέλες είχαν επισκεφθεί συνεργείο για να την επισκευάσουν. Έφυγαν, αλλά το δίκυκλο ακινητοποιήθηκε εκ νέου και τότε συνέβη το τροχαίο.

Ο θάνατος της 18χρονης βύθισε ακόμη περισσότερο την τρικαλινή κοινωνία στο πένθος καθώς συνέβη λίγα μόλις 24ωρα μετά το θάνατο του 15χρονου στη Θεόπετρα που σκοτώθηκε από αεροβόλο και συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η ατυχή κοπέλα, που σε δύο ημέρες είχε τα γενέθλιά της… Θα γινόταν 19 ετών…