Νέα συντονιστική επιτροπή εξέλεξαν τα μέλη της ΛΑΕ Τρικάλων

Νέα συντονιστική επιτροπή εξέλεξαν τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας Τρικάλων κατά γενική συνέλευση η οποία πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Ντίνας».Στην νέα Σ.Ε εξελέγησαν οι: Δημήτρης Παπαθανασίου, Δημήτρης Καπέλας, Βαγγέλης Πέττας, Δημήτρης Μανίκας, Θύμιος Γκότας και Βασίλης Γεροδημόπουλος.
Στη γενική συνέλευση τα μέλη της ΛΑΕ Τρικάλων ενημερώθηκαν από τον πρώην βουλευτή Μαγνησίας Κώστα Δελημήτρου για την πρόσφατη απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου. Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα της πολιτικής επικαιρότηρας η οποία «διατρέχεται από την σκληρή πολιτική της συνεχιζόμενης λιτότητας των μνημονίων, που έχει εισέλθει στο όγδοο έτος της και φτωχοποιεί συνεχώς και καθημερινά την κοινωνία, αλλά και οργανωτικά ζητήματα δράσης και συγκρότησης της τοπικής οργάνωσης του κόμματος».
Η ΛΑΕ με την πρόσφατη απόφαση του Π.Σ. εκτιμά ότι η χώρα μπαίνει σε ένα κρίσιμο χρονικό διάστημα με πυκνές κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις και σε μία παρατεταμένη άτυπη προεκλογική περίοδο με σοβαρό ενδεχόμενο το 2018 να είναι εκλογική χρονιά, για αυτό και αποτελεί πρωταρχικό καθήκον των οργανώσεων να σχεδιάσουν ένα μεσοπρόθεσμο πολιτικό σχεδιασμό και να συνεχίσουν την προσπάθειά για ανασύνθεση και επαναθεμελίωση της ριζοσπαστικής Αριστεράς, αλλά και ταυτόχρονα να είναι σε ετοιμότητα για ενδεχόμενες έκτακτες εξελίξεις, που μπορεί να προκληθούν σε κάθε στιγμή.