Νέα δημοτική Αρχή και επίσημα για το Δήμο Φαρκαδόνας

Το βράδυ της Παρασκευής, ορκίστηκε η νεοεκλεγείσα Αρχή του Δήμου Φαρκαδόνας. Παρουσία των τοπικών και πολιτικών Αρχών του νομού τελέστηκε η ορκωμοσία της νέας δημοτικής που θα αναλάβει καθήκοντα από τις 2 Σεπτέμβρη. Κατά την διάρκεια της τελετής ορκίστηκε ο νέος δήμαρχος Φαρκαδόνας, Γιάννης Σακελλαρίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και κοινοτικοί σύμβουλοι.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κανίνας, πλαισιωμένος από ιερείς των χωριών.

Στην πρώτη του ομιλία ως δήμαρχος πλέον ενώπιον όλων των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου και πλήθος κόσμου, ο κ. Σακελλαρίου εμφανίστηκε ενωτικός, απηύθυνε κάλεσμα συνεργασίας σε όλες τις παρατάξεις.

Τα ηνία στην νέα δημοτική Αρχή παρέδωσε ο δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης. Στο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή και δημιουργική πορεία στην νέα Αρχή, ενώ μίλησε για το έργο που επιτελέστηκε τα προηγούμενα 5 χρόνια, ευχαριστώντας τους συνεργάτες του κι όσους συνέβαλλαν για την επιτυχημένη πορεία.

Η τελετή έκλεισε με την υπογραφή του πρωτοκόλλου ανάληψης μέσα σε συγκινησιακή ατμόσφαιρα.

ΠΗΓΗ krinitrikalon.gr