Νέα διοικήτρια στο Νοσοκομείο Σάμου και Ικαρίας η Αφροδίτη Αγγέλη

Η Αφροδίτη Αγγέλη από την Καλαμπάκα (με καταγωγή από το Ανήλιο Μετσόβου) ορκίστηκε διοικήτρια του του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου και Ικαρίας.

Ορκίστηκε νέα Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου και του Γενικού Νοσοκομείου Ικαρίας από τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ κ. Χ. Ροϊλό κι αναλαμβάνει την προσεχή Δευτέρα τα καθήκοντα της.

Η κ. Αγγέλη διαθέτει ένα εξαιρετικό βιογραφικό σημείωμα και το κυριότερο ένα βιογραφικό σημείωμα, που έχει συνάφεια με τον ευαίσθητο και δύσκολο χώρο της υγείας.

Με αυτά τα δεδομένα, είμαστε σίγουροι για την επιτυχία της στο έργο της.

Η προαναγγελία του διορισμού της σύμφωνα με δημοσίευμα του Samos voice έγινε με σχετικό ΦΕΚ, όπου δημοσιεύθηκε στις 26 Απριλίου του 2022. Στο ΦΕΚ αναφέρεται ως προσωρινή διοικήτρια του νοσοκομείου Σάμου και Ικαρίας (Διασυνδεδεμένα).

Σαν βιογραφικά στοιχεία δίνονται τα εξής:

“Διορίζουμε την ΑΓΓΕΛΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του Αποστόλου, με Α.Δ.Τ.: **, Πτυχιούχο του Νοσηλευτικής του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, με πολύ καλή γνώση ξένης γλώσσας και περισσότερα από πέντε (5) χρόνια εργασιακής εμπειρίας, ως Προσωρινή Κοινή Διοικήτρια στα διασυνδεόμενα Γ.Ν. ΣΑΜΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» και Γ.Ν. – Κ.Υ. ΙΚΑΡΙΑΣ, αρμοδιότητας 2ης Υ. Πε. Πειραιώς και Αιγαίου του Υπουργείου Υγείας, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε αντίστοιχη οργανική θέση της κατηγορίας Ε.Θ. του ν. 3528/07, με βαθμό 1Ο, για ορισμένο χρόνο και, συγκεκριμένα, έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής Κοινού Διοικητή, σύμφωνα με το άρθρο 22 του ν. 4735/2020. (Αρ. βεβ. εγγραφής στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου: 8938102123/15-04-2022).

Καλή της επιτυχία

ΠΗΓΗ: ikarianews.gr