Nέο σύγχρονο μηχάνημα υπερήχων στην καρδιολογική κλινική με δωρεά των αδελφών Σαράντη-ιδιοκτητών του ομίλου ΟΛΥΜΠΟΣ-ΤΥΡΑΣ

Ένα νέο σύγχρονο μηχάνημα υπερήχων εργαστήριο της καρδιολογικής κλινικής Τρικάλων μέσω δωρεάς των επιχειρηματιών Τάκη και Μιχάλη Σαράντη. Η δωρεά που έκαναν οι Τρικαλινοί επιχειρηματίες στη μνήμη του πατέρα τους Στέργιου Σαράντη παρουσιάστηκε σήμερα το μεσημέρι σε μια σεμνή τελετή. Παρούσα και οι μητέρα των αδελφών Σαράντη, Ζωή, η οποία δεν έκρυψε τη συγκίνησή της κατά την αποκάλυψη της πλακέτας με την οποία το Νοσοκομείο Τρικάλων αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα της προσφοράς αυτής.

Στο σημαντικό έργο της κλινικής αλλά και στον συνεχή αγώνα του διευθυντή της κ. Δημήτρη Πλατογιάννη και του υπόλοιπου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού αναφέρθηκαν οι δύο δωρητές. Όπως τόνισαν η δωρεά αποτελεί μια κίνηση ευχαριστίας προς την Τρικαλινή κοινωνία για την στήριξη του επιχειρηματικού τους έργου όλα τα χρόνια.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να τιμήσει τη μνήμη του βιοτέχνη Στέργιου Σαράντη ο οποίος αποτέλεσε σύμβολο του δημιουργικού μόχθου, σε μια εποχή που η πόλη μας και η χώρα μας βημάτιζαν σε δύσκολους καιρούς, ανέφερε ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Δημήτρης Παρθένης, προσθέτοντας ότι τα βήματα του Στέργιου Σαράντη βρήκαν συνέχεια στους δυο γιους τόσο επιχειρηματικά όσο και στην κατεύθυνση της κοινωνικής προσφοράς.