Μυσταγωγία επί σκηνής με τους αδερφούς Στρατάκη στα Τρίκαλα

Σε μια μοναδική μυσταγωγία επί σκηνής, σε ένα μουσικό ταξιδι αλλιώτικο και συναρπαστικό ταξίδεψαν οι Τρικαλινοί την περασμένη Τρίτη με τους αδερφούς Στρατάκη στο BOX music theater.

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης,  “γέμισαν” τη σκηνή με μουσική, καταθέτοντας με σεβασμό τις δικές τους μουσικές επιλογές, συνθέσεις και απόψεις αποδεικνύοντας ότι η παραδοσιακή μουσική της Κρήτης είναι ένα δημιουργικό ταξίδι ήχων, λέξεων και συναισθημάτων.

Απλοί, επικοινωνιακοί, σε αλληλεπίδραση με το κοινό πρόσφεραν μία βραδιά γεμάτη κέφι, και κρητική μουσική. Οι Τρικαλινοί, κι όχι μόνο, που βρέθηκαν στο BOX music theater για να τους συναντήσουν απόλαυσαν μία βραδιά μοναδική.

Τα δύο αδέλφια ζωσμένα με την αγάπη για τη μουσική του τόπου τους μετέφεραν όλη αυτή τη δύναμη, την ένταση, τον ρυθμό και την ατμόσφαιρα μαγείας της κρητικής μουσικής στα Τρίκαλα.

Άλλωστε αυτό που τους έχει καταξιώσει είναι ότι συνθέτουν μουσική πέρα από τα όρια της παράδοσης της Κρήτης και οδηγούν σε δρόμους αλλιώτικους, εκεί όπου φυσά ανεμπόδιστα ο καθαρός ορεινός αέρας, ορμώμενοι από τη δημιουργικότητα, την εμπειρία, τη φαντασία αλλά και το πάθος.

Στην επί σκηνής μυσταγωγία, τους συνόδευσαν οι εξαιρετικοί μουσικοί:

Αλέκος Χατζάκης στο κοντραμπάσο

Μανόλης Στρατάκης στα κρουστά

Δημήτρης Ζωγραφάκης στην κιθάρα

Γιώργος Σαλούστρος στα πνευστά.

και στην επιμέλεια του ήχου ο Μάνος Τσιριγωτάκης.