Μυρωδιά από σανίδι…στο Μουσείο Τσιτσάνη-«Καθηλωτική» κι άκρως ατμοσφαιρική η εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα

Σε μία «καθηλωτική» κι άκρως ατμοσφαιρική εκδήλωση με «Μυρωδιά από σανίδι» παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του γνωστού συγγραφέα και ηθοποιού Κώστα Κρομμύδα στη γενέτειρά του τα Τρίκαλα.Η αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη απέπνεε εκείνη τη Μυρωδιά από σανίδι, τη τόσο γνώριμη στους ανθρώπους του θεάτρου και οι δεκάδες φίλοι, συγγενείς, γνωστοί και θαυμαστές του Κώστα Κρομμύδα που κατέκλυσαν το χώρο την «οσμίστηκαν» και πήραν μία… γεύση.

Την εκδήλωση της παρουσίασης διοργάνωσαν την Τρίτη 8 Μαΐου οι Εκδόσεις Διόπτρα – Dioptra Publications, το βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη και ο συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας και οι Τρικαλινοί ανταποκρίθηκαν για άλλη μία φορά θερμά στο κάλεσμα παρά τον άσχημο καιρό..

Για το βιβλίο μίλησε η συμβολαιογράφος Πέννυ Κοντολάτη που όπως είπε η Μυρωδιά από σανίδι είναι ένα βιβλίο που εξυμνεί τον έρωτα, ένα βιβλίο που μόλις «ανοίξει η αυλαία» γεννά έντονα συναισθήματα και σε φέρνει αντιμέτωπο με τον ίδιο σου τον εαυτό.

«Πάντα είχα την επιθυμία να γράψω ένα βιβλίο αποτυπώνοντας την ιστορία ενός μεγάλου έρωτα που σχετίζεται με το θέατρο αλλά και όλων αυτών που έχω ζήσει εγώ τα τελευταία 30 χρόνια που ασχολούμαι με την υποκριτική…» εκμυστηρεύτηκε ο συγγραφέας ενώπιον του πολυπληθούς κοινού της εκδήλωσης.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων πάντα παρών στις παρουσιάσεις του Τρικαλινού Κώστα Κρομμύδα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συγγραφέα και ηθοποιό που προσφέρεται πάντα, όπως είπε, να βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί τη γενέτειρά του.

Στην εκδήλωση χάρισε όμορφες μουσικές στιγμές με τη μελωδική της φωνή η Κατερίνα Μπαρμπαρούση με τη συνοδεία του Βασίλη Σαμαρά που έπαιξε κιθάρα και πλαισίωσαν μουσικά την εκδήλωση.

Ιδιαίτερο κομμάτι της εκδήλωσης ήταν  ερμηνεία των ηθοποιών Αντονέλλας Χήρα, Φανής Σπανού, Βίκυς Ιακωβάκη κι Άγγελου Αντωνίου. «Τυχεροί όσοι τολμήσουν να παραδοθούν στη δύνη του έρωτα χωρίς να φοβηθούν και χωρίς να χρησιμοποιήσουν ως ασπίδα τον εγωισμό. Και αν ακόμη το κάνουν, το μόνο που θα χάσουν είναι στιγμές με αυτον/αυτή που θα χαράξει μέσα τους ανεξίτηλα τα σημάδια του έρωτα.. Πέφτει ποτέ αυλαία στον έρωτα; Η απάντηση έχει αξία μόνο αν δεν την επηρεάζει ο εγωισμός!».

Την εκδήλωση προλόγισε η ιδιοκτήτρια του βιβλιοπωλείου Παπαγιάννη, Δήμητρα Παπαγιάννη.