Μουσικοί περίπατοι στο Βαρούσι

Μία μεγάλη συναυλία διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Το Βαρούσι» σε συνεργασία με τη Μουσική Σχολή «Παπαστάθη» την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο στην πλατεία Αγίας Επίσκεψης στον παραδοσιακό οικισμό του Βαρουσίου στις 8.30 το βράδυ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η εκδήλωση θα έχει τρία μέρη: στο πρώτο μέρος το συμφωνικό σύνολο της σχολής θα ερμηνεύσει έργα Haendel, Damase, Piazzolla, Debussy, Satie.  Στο δεύτερο μέρος το τζαζ σχήμα αποτελούμενο από τους Μάριο Παπαστάθη, Αναστάση Μπατατέγα και Δήμητρη Κούτσικο στις κιθάρες θα παρουσιάσει έργα γνωστά από την  παγκόσμια τζαζ ανθολογία.

Στο τρίτο και τελευταίο μέρος η χορωδία και η ορχήστρα ποικίλης μουσικής της σχολής θα αποδώσουν ελληνικές και ξένες διαχρονικές επιτυχίες των Piovani, Μωράκη, Χατζηνάσιου, Πλέσσα, Κουγιουμτζή, Χιώτη, Ζαμπέτα, Τσιτσάνη.

Όλα τα έργα είναι διασκευασμένα και ενορχηστρωμένα με πρωτότυπο και διαφορετικό τρόπο από τον συνηθισμένο, καταλληλα για ορχήστρες που αποτελούνται κυρίως από μαθητές.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

🎶ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Π.Σ.”ΤΟ ΒΑΡΟΎΣΙ”
🎶ΕΝΟΡΧΉΣΤΡΩΣΗ-ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΝΑΤΆΣΑ ΠΑΠΑΣΤΑΘΗ
🎶ΗΧΟΛΗΨΙΑ: ΜΠΑΚΟΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
🎶ΑΦΊΣΑ: ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΔΑΛΑΝΙΚΑ