Μοσχαρίσιο συκώτι…
Υλικά :
συκώτι
γάλα
ξύδι
αλάτι
ρίγανη
πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Πρώτα από όλα πρέπει να είναι καλής ποιότητας το συκώτι και φρεσκότατο. Το κόβουμε λεπτό, αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας μου. Το αφήνουμε όλη τη νύχτα στο ψυγείο σκεπασμένο με γάλα και λίγο ξυδάκι.. Την επόμενη ημέρα το βγάζουμε από το γάλα. Ρίχνουμε αλάτι, λίγο ρίγανη και πιπέρι και το ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου σε βαθύ ταψάκι με λίγο ελαιόλαδο. Σημ.:Το ψήνουμε όχι πολύ, να μην το στεγνώσει δηλαδή.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.