Μοσχαρίσιες μπριζόλες

Οι πιο ζουμερές μοσχαρίσιες μπριζόλες στο φούρνο που έχετε φάει ποτέ.

Υλικά:
μοσχαρίσιες μπριζόλες γάλακτος
λεπτές φέτες σκόρδου
αλάτι
ρίγανη
πιπέρι
λεπτές φέτες ντομάτας
λεμόνι
Εκτέλεση:
Βάζω τις μπριζόλες σε ταψάκι και στο γκριλ του φούρνου.  Χαράζω και βάζω ενδιάμεσα στο κρέας λεπτές φέτες σκόρδου, αλάτι, ρίγανη, και λίγο πιπέρι .Από πάνω κόβω λεπτές φέτες ντομάτας και σκεπάζω όλη την μπριζόλα και δεν τις γυρίζω όση ώρα τις ψήνω. Με αυτό τον τρόπο τις κρατάμε πολύ ζουμερές και ψήνετε και η ντομάτα και οι μπριζόλες είναι πολύ νόστιμες και μαλακές και κρατάνε ζουμάκι μέσα.  Σερβίρετε με λεμόνι.
Σημ.:Μπορείτε και με απλή μοσχαρίσια μπριζόλα ή χοιρινή.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.