Μοσχαράκι με χάνδρες στον φούρνο

Μοσχαράκι με χάνδρες στον φούρνο…

ΥΛΙΚΑ
12ΟΟ γρ. Μοσχαράκι κατά προτίμηση ελιά
1 κιλο φασολάκια χάνδρες
2 μεγάλα κρεμμύδια
1 ποτ. του κρασιού λευκό κρασί
Σάλτσα εγώ χρησιμοποιώ σπιτική σάλτσα και μια κουτάλια της σούπας μπελτέ
2 δαφνόφυλλα
3 με 4 μπαχάρια
αλάτι

πιπέρι

σκόνη

σκόρδου και

λάδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζω το κρέας στην χύτρα με τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, σβήνω το κρέας με το κρασί και ρίχνω τα μπαχαρικά.  Ρίχνω την σάλτσα μου μαζί με τον μπελτέ  και στο τέλος ρίχνω τις χάντρες. Σκεπάζω και βράζω για 25 λεπτά.  Σβήνω το μάτι και αφήνω άλλα 1Ο λεπτά μέχρι να πέσει η βαλβίδα από την χύτρα μου.  Έχω προθερμάνει τον φούρνο στους 2ΟΟ βαθμούς και ρίχνω το φαγητό μου σε ένα πυρέξ και αν χρειαστεί συμπληρώνω με λίγο νερό ακόμα.  Αφήνω μέχρι να ροδίσει και να δέσει η σάλτσα του.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.