TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Μοσχαράκι κρυμμένο

Σεπ 17, 2017
in Μαγειρική
Μοσχαράκι κρυμμένο
Share on FacebookShare on Twitter

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟ…

Υλικά:
1/2 μοσχαράκι χτένι
1 κρεμμυδι χοντροκομμενο
3 σκελίδες σκόρδο
1/2 ποτήρι ντοματούλα πολτό
1/2 κουταλάκι του γλυκού πελτέ ντομάτας
λίγο μπαχάρι
λίγη κανέλα
αλατι πιπέρι
λίγη ζάχαρη
ελαιόλαδο

Υλικά για τις φωλιές:
8 πατατες ιδίου μεγέθους
σπορέλαιο για το τηγάνι

Υλικά για τον πουρέ :
2 πατατες για τον πουρέ
μοσχοκάρυδο
αλατι
δυο κουταλάκια του γλυκού βούτυρο
μια κούπα τυρι τριμμένο
λίγο γάλα για τον πουρέ

Εκτέλεση:
Πλένουμε και στραγγίζουμε το κρεατάκι μας βάζουμε στην κατσαρόλα μας το λάδι και μόλις ζεσταθεί σοτάρουμε το κρεατάκι μας στην συνέχεια.
Ριχνουμε και το κρεμμυδι και το σκόρδο να σοταριστουν.
Μετά ριχνουμε τα υπόλοιπα υλικά μας και συμπληρώνουμε νεράκι για να βράσει και να εχουμε μια μελωμένη σαλτσούλα.

Τον χρόνο που βράζει το μοσχαράκι μας κάνουμε την προετοιμασία για τις πατατες, τις καθαρίζουμε και με ένα κουταλάκι αδειάζουμε το κέντρο από τις πατατες μας και τις τηγανίζουμε και τις βάζουμε σε ένα σουρωτήρι, αυτά που βγάζουμε τα μαζεύουμε και τα βάζουμε σε μια κατσαρολίτσα με αλατισμένο νεράκι να βράσουν συμπληρώνοντα άλλες 2 πατατες ψιλοκομμένες για να βράσουν γρήγορα.  Μόλις βράσουν οι πατατες τις σουρώνουμε και τις πολτοποιούμε σε ενα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά ρίχνοντας μέσα και τα υλικά για τον πουρέ εκτός από το τυρί.

Τέλος αραδιάζουμε τις πατατες σε ένα ταψάκι και τις γεμίζουμε μα το μοσχαράκι μας που το κόβουμε μπουκίτσες στην συνέχεια με ένα κουτάλι γεμίζουμε την επιφάνεια από τις πατατες με πουρέ και ριχνουμε τυράκι από πάνω.  Τις ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσει
ο πουρές μας και είναι έτοιμες.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στην σελίδα https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Αγκινάρες γεμιστές
Μαγειρική

Αγκινάρες γεμιστές

Μαΐ 3, 2025
Βραχάκια σύκου
Μαγειρική

Βραχάκια σύκου

Μαΐ 2, 2025
Τυροκουλούρες
Μαγειρική

Τυροκουλούρες

Απρ 30, 2025
DONUTS – ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΦΡΟΣ
Μαγειρική

DONUTS – ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΦΡΟΣ

Απρ 29, 2025
Πανεύκολα κουλούρια χωρίς ζύμωμα
Μαγειρική

Πανεύκολα κουλούρια χωρίς ζύμωμα

Απρ 28, 2025
Χορτόπιτα κουλούρια (βλάχικη)
Μαγειρική

Χορτόπιτα κουλούρια (βλάχικη)

Απρ 27, 2025
Next Post
Καταφύγιο Κόζιακα από το 1959… Μοναδική απόδραση στους πρόποδες της κορυφής Αστραπή ή Χατζηπέτρος

Καταφύγιο Κόζιακα από το 1959… Μοναδική απόδραση στους πρόποδες της κορυφής Αστραπή ή Χατζηπέτρος

NASA: Ο Ήλιος είναι πολύ μεγαλύτερος από όσο νόμιζαν οι επιστήμονες

NASA: Ο Ήλιος είναι πολύ μεγαλύτερος από όσο νόμιζαν οι επιστήμονες

5 χρήσεις της λακ που σίγουρα δεν ήξερες

5 χρήσεις της λακ που σίγουρα δεν ήξερες

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd