Μοναδική η «Νύχτα των Ευχών» με τα αναμμένα φαναράκια στον Καλαμπακιώτικο ουρανό

Στον προαύλιο χώρο του ιστορικού 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η μοναδική εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας «Νύχτα των Ευχών».Τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου σε συνεργασία με τον Δήμο Μετεώρων και την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων της ΠΕ Θεσσαλίας, ετοίμασαν μια πρωτόγνωρη για τα καλαμπακιώτικα δεδομένα εκδήλωση, η οποία ανέτρεψε. καθολικά παρακαλώ. την εντύπωση όλων, ότι οι εκδηλώσεις στην Καλαμπάκας δε συγκεντρώνουν κόσμο!

Όχι μόνο κόσμος συγκεντρώθηκε, αλλά η εικόνα των αναμμένων φαναριών στον Καλαμπακιώτικο ουρανό, ήταν ανεπανάληπτη και εντυπωσίασε ντόπιους και επισκέπτες, ενώ να σημειώσουμε ότι είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα της εκδήλωσης από τα φαναράκια προσφέρθηκαν στον Σύλλογο Γονιών – Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Η Φλόγα».

Η  εξαιρετική εκδήλωση  του ΕΣΚ,  περιελάμβανε συναυλία με τους «The Teasers», την άψογη παιδική χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας υπό την καθοδήγηση της κ. Ρένας Λιάπη και χορευτικά  με τα καταπληκτικά κορίτσια της Σχολή Χορού « Χορός και Έκφραση » της κ. Δήμητρας Κανάτα.

Αυτού του είδους οι εκδηλώσεις, δίνουν τους «πόντους» που χρειάζεται η Καλαμπάκα τα Χριστούγεννα και ενισχύεται και η τοπική αγορά, αφού ο κόσμος βγαίνει να διασκεδάσει και να περάσει καλά.

Φτάνει να τους δίνουμε το κίνητρο,  πάντα με καλή οργάνωση και ενδιαφέρον για την περίοδο των χριστουγεννιάτικων εορτών, οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν «αιχμή του δόρατος»  (η δημοτική Αρχή ήταν εκεί και είδε τι μπορεί να γίνει όταν υπάρχει έκδηλο ενδιαφέρον) για την Χριστουγεννιάτικη Καλαμπάκα και την ευρύτερη περιοχή.

Συγχαρητήρια στον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμπάκας…

πηγή: meteora24.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ METEORA24.GR

ΖΗΣΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ