Mon Kooloor…. Πλάθει… συναρπαστικές γεύσεις και γίνεται αγαπημένη συνήθεια και στα Τρίκαλα

Παραδοσιακά κουλούρια Θεσσαλονίκης, τα πρωτότυπα γεμιστά κουλούρια γλυκά και αλμυρά, τα τραγανά κριτσίνια, οι λαχταριστές αλλά και θρεπτικές μπάρες δημητριακών, ανώτερης ποιότητας καφές κι ολόφρεσκοι φυσικοί χυμοί… Αυτά είναι λίγα μόνα από τα δεκάδες προϊόντα (όλα παρασκευασμένα από άριστες πρώτες ύλες!) τα οποία θα βρει κάποιος στο Mon Kooloor που εδώ και λίγο καιρό «εγκαταστάθηκε» και στα Τρίκαλα, στην Κονδύλη 11, αποτελώντας σημείο γευστικής αναφοράς οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, για κάθε ηλικία γιατί εδώ πλάθουν γεύσεις!

Με εμπειρία τριών γενεών, η ομάδα της Mon Kooloor έχει δημιουργήσει μια νέα κατηγορία στην εστίαση προσφέροντας το απόλυτο value for money πρωινό και σνακ αλμυρα κα γλυκά για όλες τις ώρες της ημέρας, (πρωί, μεσημέρι και βράδυ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ), στην αγορά! Το προσωπικό με ένα μεγάλο χαμόγελο, μια «ζεστή καλημέρα» και με μια «ανεβαστική» μουσική να ακούγεται από τα ηχεία, υποδέχεται τους πελάτες του καθημερινά, προσφέροντας τους μια ευχάριστη κι ανθρώπινη αγοραστική εμπειρία.

Άλλωστε αυτή είναι η φιλοσοφία του κι όπως όλα δείχνουν, το Mon Kooloor ήρθε για να μείνει και στα Τρίκαλα!.

Τα Τρίκαλα είναι η πόλη που αγαπούν κι επέλεξαν για να γνωρίσουν τις γεύσεις του Mon Kooloor ο Αντώνης κι ο Θοδωρής που είναι και οι ιδιοκτήτες του καταστήματος.

 Η παράδοση που έγινε συνήθεια

Από το 2014, που τα αδέρφια Στάθης και Θοδωρής Καραδήμας συνεχίζοντας την οικογενειακή τους παράδοση ίδρυσαν το Mon Kooloor κι άνοιξαν το πρώτο τους κατάστημα μέχρι σήμερα, κατάφερε να γίνει η νούμερο ένα αλυσίδα κουλουριών στην Ελλάδα. χωρίς αμφιβολία όλες οι ηλικιακές ομάδες που επιθυμούν ένα γρήγορο, χορταστικό αλλά και υγιεινό σνακ ανταποκρίνονται θετικά στο «άκουσμα» του Mon Kooloor.
Το Mon Koulour αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση που από τη δεκαετία του ’70 μέχρι και σήμερα δεν σταματά να δημιουργεί με αγάπη και μεράκι. Το πάθος για την αρτοποίηση και η ανάγκη για κάτι διαφορετικό οδήγησαν τους ιδρυτές στη δημιουργία ενός concept που εξελίσσει το κουλούρι και σε συνδυασμό με τον καφέ προσφέρει λύσεις για όλη την ημέρα με επίκεντρο την ελληνική παραδοσιακή γεύση.

Θα το βρείτε :
📍 Κονδύλη 11, Τρίκαλα
☎ Τηλέφωνο: 2431034444
🕰 Ωράριο Καταστήματος:
Δευτέρα – Σάββατο: 06:00-20:00
http://www.mon-kulur.gr/

ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ