Μήνυμα ενάντια στη βία κατά των γυναικών από το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων και γυναίκες αντιδημάρχους

Tο δικό τους ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια σε κάθε μορφής βία κατά των γυναικών έστειλαν το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων και γυναίκες αντιδήμαρχοι.Ειδικότερα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, κ. Μιχάλης Λάππας, ο αντιπρόεδρος κ. Αχιλλέας Ζήρας και ο γραμματέας κ. Χρυσόστομος Κυρίτσης, μαζί με 2 από τις 4 γυναίκες αντιδημάρχους, τις κ. Ελένη Αυγέρου – Κογιάννη, Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Εφη Λεβέντη, Αντιδήμαρχο Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού & Νεολαίας, επισκέφθηκαν το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών, δίνοντας το δικό τους ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια σε κάθε μορφής βία κατά των γυναικών.

Η επίσκεψη αυτή, αν και ενέχει σημαντικό και ισχυρό συμβολισμό, με την έννοια του ότι το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, του ανώτατου πολιτικού οργάνου έκφρασης των δημοτών, μαζί με γυναίκες αντιδημάρχους, στηρίζουν το έργο του Κέντρου, ωστόσο και πέρα από αυτό η επίσκεψη εξελίχθηκε σε μια ειλικρινή, πηγαία και ουσιαστική δήλωση ενδιαφέροντος και στήριξης στην προσπάθεια των στελεχών του Κέντρου για την καταπολέμηση του φαινομένου της βίας κατά γυναικών.

Στόχος η συμβολή στη διάδοση του μηνύματος του Κέντρου για ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ σε κάθε μορφή βίας , με στόχο την ενθάρρυνση των γυναικών που την υφίστανται να ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗ ΣΙΩΠΗ τους και να ζητήσουν βοήθεια.