TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Μηλόπιτα με μπισκοτένια ζύμη

Σεπ 6, 2020
in Μαγειρική
Μηλόπιτα με μπισκοτένια ζύμη
Share on FacebookShare on Twitter
ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΕΝΙΑ ΖΥΜΗ !!!
Πιο τρίφτη και αρωματική δε γίνεται…

Υλικά για την ζύμη
4 κούπες του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 πλάκα βούτυρο 250 gr έβαλα Όλυμπο
3 αυγά
1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
για τη γέμιση
5 μεγάλα μπανανόμηλα
5 μπισκότα πτι-μπερ Παπαδόπουλου
1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας κανέλα.
χυμό από 1 λεμόνι
1 σφηνάκι κονιάκ
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύετε το αλεύρι μαζί με το baking powder και το αλάτι.
Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε με τα χέρια το βούτυρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου και τη ζάχαρη.  Ανοίξτε ένα λακουβακι μέσα στο αλεύρι και προσθέστε τα αυγά και το μείγμα του βουτύρου.  Ανακατέψτε καλά και βάλτε τη ζύμη στην κατάψυξη μέχρι να φτιάξετε την γέμιση, μην το παρακάνετε με το ανακάτεμα και την κατάψυξη.
Σημ.: Η ζύμη θα είναι σχεδόν στεγνή αλλά μην σας απασχολεί.
Για την γέμιση
Τρίβετε τα μήλα από το χοντρό του τρίφτη και τα μπισκότα στο μπλέντερ.  Ρίχνετε την ζάχαρη, το κονιάκ, το λεμόνι και την κανέλα και ανακατεύετε καλά το μείγμα.
Βουτυρώστε καλα το ταψί.  Παίρνετε την περισσότερη ζύμη με τα χέρια σας και την αραιώνετε σε κομμάτια στο ταψί και προσπαθείτε να καλύψετε όλο τον πάτο από το ταψί και τα πλαϊνά του με τα χέρια σας, στη συνέχεια ρίχνετε το μείγμα μέσα συνεχίζεται με μικρά πάλι κομμάτια ζύμης να ρίχνετε σταδιακά και αραιά μέχρι να τελειώσει όλη η ζύμη σας από πάνω.
Ψήστε στους 170-180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει καλά.
Πασπαλίστε με άχνη ζάχαρη και κανέλα αν θέλετε.
Σημ.: Αφήστε να ψηθεί καλά για να είναι πιο μπισκοτενια η ζύμη.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Μπουγάτσα
Μαγειρική

Μπουγάτσα

Απρ 23, 2025
Πάστα με περισσεύματα από το Πάσχα της Έφης
Μαγειρική

Πάστα με περισσεύματα από το Πάσχα της Έφης

Απρ 23, 2025
Αρακάς στην γάστρα με αρνάκι σούβλας
Μαγειρική

Αρακάς στην γάστρα με αρνάκι σούβλας

Απρ 22, 2025
Λάπατα με αρνί
Μαγειρική

Λάπατα με αρνί

Απρ 21, 2025
Περίσσεψε αρνάκι ή το κατσικάκι; Τι το κάνουμε;
Μαγειρική

Περίσσεψε αρνάκι ή το κατσικάκι; Τι το κάνουμε;

Απρ 21, 2025
Αρνίσια συκωταριά
Μαγειρική

Αρνίσια συκωταριά

Απρ 20, 2025
Next Post
Άγιος Ισίδωρος… το εκκλησάκι της Λέρου που μοιάζει να αναδύεται από ένα βράχο μέσα στη θάλασσα

Άγιος Ισίδωρος… το εκκλησάκι της Λέρου που μοιάζει να αναδύεται από ένα βράχο μέσα στη θάλασσα

Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ: Πώς θα δείτε εάν είστε δικαιούχοι

Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ: Πώς θα δείτε εάν είστε δικαιούχοι

Άρχισε η ιχνηλάτηση των επαφών του ποδοσφαιριστή – Στα Τρίκαλα ο ΕΟΔΥ για τεστ στην ομάδα

Άρχισε η ιχνηλάτηση των επαφών του ποδοσφαιριστή – Στα Τρίκαλα ο ΕΟΔΥ για τεστ στην ομάδα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd