Millennials: Ρητορική, δεξιότητες και ΜΜΕ για τρικαλινούς/ες μέχρι 18 ετών-Τελική προθεσμία συμμετοχών η Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου

Η κοινότητα των Υποτρόφων Προγραμμάτων Υπουργείου Εξωτερικών των Η.Π.Α. επισκέπτεται τα Τρίκαλα για ένα διήμερο Συνέδριο για την κοινωνική υπευθυνότητα, την ρητορική και τα ΜΜΕ στον σύγχρονο παγκοσμιοποιημένο κόσμο μας. Το Συνέδριο διοργανώνεται από δύο Έλληνες φοιτητές πανεπιστημίου, απόφοιτους του προγράμματος “Benjamin Franklin Transatlantic Fellows Institute”, που θα φέρουν νέες εκπαιδευτικές οπτικές, βασισμένες στην αμφίδρομη εκπαίδευση και την δια βίου μάθηση. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διαμορφώσουν την οπτική τους μέσα από συζητήσεις και debates. Αναζητούμε 24 νέους μαθητές από τα Τρίκαλα, ηλικίας 15-18 ετών, οι οποίοι θέλουν να γίνουν μέρος μίας δυναμικής παγκόσμιας κοινότητας.

Το Συνέδριο διοργανώνεται με τη στήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, του Δήμου Τρικκαίων και του Ελληνικού Συλλόγου Υποτρόφων Προγραμμάτων Υπουργείου Εξωτερικών των Η.Π.Α.

Σε ποιους απευθύνεται

Το συνέδριο απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρει:

Λεπτομέρειες

Η συμμετοχή είναι χωρίς κόστος. Αν σας ενδιαφέρει η συμμετοχή, επισκεφθείτε τον ακόλουθο υπερσύνδεσμο: https://goo.gl/KjNF12

Τελική προθεσμία συμμετοχών είναι η Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου!

Η γλώσσα διεξαγωγής του Συνεδρίου είναι η Αγγλική, για αυτό το λόγο ένα Advanced ή Proficient επίπεδο Αγγλικών ενθαρρύνεται. Οι δραστηριότητες θα δομηθούν με προσβάσιμο λεξιλόγιο.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες και στην σελίδα μας στο Facebook :

https://www.facebook.com/millennialsgreece