TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Μιλφέιγ θεϊκό

Ιούν 28, 2019
in Μαγειρική
Μιλφέιγ θεϊκό
Share on FacebookShare on Twitter

Μιλφέιγ θεϊκό

Υλικά:
1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
1/2 λίτρο γάλα
100 γρ. ζάχαρη
60 γρ. κορν φλαουρ
2 αυγα
μια πρέζα αλάτι
μια πρέζα ξύσμα λεμονιού
20 γρ. βούτυρο (1 κομματάκι)
μερικές σταγόνες υγρή βανίλια
ζάχαρη άχνη
σαντιγί KRE TORRE
ΦΥΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ 500 ML
Εκτέλεση:
Κόβουμε την σφολιάτα σε ίσα μέρη ανάλογα το μέγεθος που θέλετε εσείς να κάνετε τα μιλφεαάκια σας.
Κάνετε πολλές τρύπες με το πιρούνι.
Βάζετε λαδόκολλα στο ταψί.
Ρίχνετε άχνη από την μια πλευρά στην σφολιάτα και την ακουμπάτε στην λαδόκολλα.
πασπαλίζετε ζάχαρη και από την άλλη πλευρά.
ψήνετε στους 190 για 15 με 17 λεπτά.
Κρέμα ζαχαροπλαστικής
Βάζουμε το κορν φλαουρ την ζάχαρη και την βανίλια σε ένα βαθύ σκεύος και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε και τα 2 αυγά και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει χυλός.
Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα με το λιγο ξυσμα λεμονιου και το αλατι και πριν αρχίσει να βράζει ρίχνουμε την μισή ποσότητα από το ζεστό γάλα στο χυλό, ανακατεύουμε και το ρίχνουμε στο υπόλοιπο γάλα.
Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα.
Μόλις είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο (ή μαργαρίνη) και ανακατεύουμε. Βάζουμε μια μεμβράνη να ακουμπάει την κρέμα για να μην κάνει κρούστα και την αφήνουμε να κρυώσει.Ετοιμάζουμε την σαντιγί μας:
Χτυπάμε την KRE TORRE ΦΥΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ 500 ML με 3 κσ ζάχαρη άχνη.
Την αφήνουμε και αυτή στο ψυγείο να παγώσει.
Όταν είναι κρύες η σαντιγί και η κρέμα ζαχαροπλαστικής
Παίρνουμε 3 μεγάλες κουταλιές της σούπας σαντιγί και την βάζουμε στην κρέμα μας.
χτυπάμε λιγάκι με το μιξεράκι μας να αφρατέψει η κρέμα μας.
Όταν θέλουμε να σερβίρουμε την μιλφέιγ μας τότε κάνουμε την συναρμολόγηση για να είναι τραγανή η σφολιάτα μας.
Αν τα φύλλα της σφολιάτας είναι πολύ φουσκωμένα μπορείτε να αφαιρέσετε λιγάκι από την μια πλευρά να κάνετε λίγο πιο λεπτό το φύλλο.
Τα κομματάκια που θα βγάλετε τα τρίβετε πάνω από την σαντιγί και τα πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη αν θέλετε λιωμένη σοκολάτα και ξηρούς καρπούς.

Την συνταγή την πήρα από Η Τρελοκουζινα Της Βασουλας και ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί δοκίμασα αρκετές συνταγές που δεν τις έχω βάλει στην σελίδα μου γιατί έμένα δεν μου άρεσαν.Πάντα ότι βάζω εδώ πρώτα το δοκιμάζω και αν μου αρέσει μόνο τότε το δημοσιεύω!!!!
Η κρέμα είναι συνταγή του παρλιάρου και την βρήκα μέσα στην δημοσίευση για την Μιλφέιγ
Συνταγή κρέμας!
https://www.sintagespareas.gr/sintages/krema-zaxaroplastikis-tou-parliarou.html
Συνταγή Μιλφέιγ
https://www.facebook.com/vasiascrazykitchen/photos/pcb.1846785802227300/1846785088894038/?type=3&theater

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στην σελίδα https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Μυζηθρόπιτες
Μαγειρική

Μυζηθρόπιτες

Απρ 25, 2025
Αλμυρά μπισκοτάκια
Μαγειρική

Αλμυρά μπισκοτάκια

Απρ 24, 2025
Μηλόπιτα στο τηγάνι
Μαγειρική

Μηλόπιτα στο τηγάνι

Απρ 24, 2025
Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα
Featured

Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα

Απρ 23, 2025
Μπουγάτσα
Μαγειρική

Μπουγάτσα

Απρ 23, 2025
Πάστα με περισσεύματα από το Πάσχα της Έφης
Μαγειρική

Πάστα με περισσεύματα από το Πάσχα της Έφης

Απρ 23, 2025
Next Post
Εντυπωσιακή η θερινή εκπαίδευση των σπουδαστών της ΣΜΥ

Εντυπωσιακή η θερινή εκπαίδευση των σπουδαστών της ΣΜΥ

Δες βήμα βήμα πώς να καθαρίσεις αποτελεσματικά τα αγαπημένα λούτρινα των παιδιών σου

Δες βήμα βήμα πώς να καθαρίσεις αποτελεσματικά τα αγαπημένα λούτρινα των παιδιών σου

Σεμινάριο επιμόρφωσης Εκλογικών Αντιπροσώπων της ΝΔ Τρικάλων

Σεμινάριο επιμόρφωσης Εκλογικών Αντιπροσώπων της ΝΔ Τρικάλων

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd