Μιλφέιγ στο ποτηρι

Μιλφέιγ στο ποτήρι
Για όσους δεν Θέλουν να μπλέκουν με πιάτα και μαχαίρια προσπαθώντας να κόψουν ένα κα-λό  κομμάτι χωρίς να διαλυθεί, η λύση του γλυκού σε μπολάκια είναι ιδανική.

Υλικά για 16 μπολάκια 
λίτρο γάλα
160 γρ.άχνη ζάχαρη
200 γρ.μαργαρίνη λιωμένη
160 γρ.κορν φλάουρ
βανίλιες
κρόκο αβγού
200 γρ.σαντιγί
πακέτα μπισκότα σφολιατινια (500 γρ.)

Εκτέλεση 
Ανακατεύω με ένα σύρμα την μαργαρίνη με την άχνη και τις βανίλιες και προσθέτω και τον κρόκο.Το αφήνω στην άκρη.
Βάζω το γάλα σε κατσαρόλα και ρίχνω και ανακατεύω το κορν φλάουρ και ανοίγω τη φωτιά.Ανακατεύω συνέχεια μέχρινα πήξει η κρέμαΚατεβάζω από τη φωτιά και προσθέτω αμέσως το μείγμα με την μαργαρίνη.  Ανακατεύω καλά και αδειάζωτο μείγμα σ ένα μπολ, σκεπάζω με μεμβράνη και αφήνω να κρυώσει καλά.
Μοιράζω από λίγη κρέμα στα μπολάκιαμετά μπισκόταπάλι κρέμαπάλι μπισκότααπό πά-νω λίγη σαντιγί και τέλος πασπαλίζω την επιφάνεια με τριμμένο μπισκότο.
Έτοιμο…

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έδωσε η φίλη μας Σόφη Τσιώπου.