Μία αλεπού καθημερινός πελάτης σε ταβέρνα στην Κρήνη Τρικάλων

Έναν ξεχωριστό πελάτη, μία αλεπού!!! υποδέχεται καθημερινά η ταβέρνα «Πλάτανος» στην Κρήνη Τρικάλων.  Η αλεπού, η Γεωργία όπως την ονόμασαν οι κάτοικοι, είναι εξαιρετικά φιλική,  ήρεμη και φυσικά δεν ενοχλεί κοτέτσια και κότες, εξ αυτού κι έχει δημιουργήσει φιλίες στο χωριό.Η αλεπού εμφανίστηκε τυχαία ένα βράδυ του περασμένου Αυγούστου στο κατάστημα. Κατά την πρώτη της εμφάνιση ήταν ιδιαίτερα μικρή και ήρεμη. Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας της πρόσφερε κόκαλα και υπολείμματα κρεατικών, ενώ το άγριο ζώο έδειχνε να δέχεται την στοργή και τα χάδια. Οι θαμώνες του καταστήματος της έδωσαν το όνομα Γεωργία και φυσικά η ίδια το δέχτηκε με αγάπη καθώς στο άκουσμα του δείχνει να το διασκεδάζει.

Το ζώο επισκέπτεται κάθε βράδυ την ταβέρνα προκαλώντας την έκπληξη των θαμώνων που την περιμένουν με αγωνία για να τη χαρούν και να γελάσουν με τα νάζια, την όρεξη και τα παιχνίδια της.

Το περίεργο της όλης υπόθεσης είναι πως το ζώο παρότι σε κοντινή απόσταση βρίσκονται πουλερικά δεν τα αγγίζει καθόλου, απολαμβάνοντας τη διασκέδαση και την θαλπωρή της ταβέρνας.

πηγή: krinitrikalon.gr