Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση της 15χρονης

«Η συγκεκριμένη πράξη είναι καταδικαστέα. Θέση του εντολέα μου είναι ότι για το συγκεκριμένο βίντεο δεν υπήρξε αναπαραγωγή του από τον ίδιο. Από τον ίδιο εστάλη ως προσωπικό μήνυμα σε κάποιο τρίτο πρόσωπο το οποίο στη συνέχεια το διακίνησε» αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Αβδελίδης δικηγόρος του 20χρονου που κατηγορείται για τη διακίνηση του ροζ βίντεο με τη 15χρονη μαθήτρια στην εκπομπή του Ράδιο Ζυγός «Χαμηλές Πτήσεις».

«Τα πραγματικά δεν είναι όπως ακριβώς παρουσιάζονται. Ο εντολέας μου ζήτησε από την πρώτη συγνώμη και απο την μητέρα της ανήλικης. Είναι ένα παιδί στην μετεφηβική ηλικία γίνεται ένας κανιβαλισμός της άλλης πλευράς» ανέφερε ενώ σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά των γονιών απέναντι στη μητέρα της 15χρονης επισήμανε: « Αν υπήρξε κάποια εκφορά λόγου η οποία δεν ήταν η πρέπουσα από την πλευρά των γονιών του 20χρονου, οφείλεται στο γεγονός ότι και οι ίδιοι έπεσαν από τα σύννεφα και στην συναισθηματική φόρτιση της στιγμής. Δεν είχαν καμιά πρόθεση να φερθούνε με άσχημο τρόπο στην μητέρα της 16χρονης».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, όπως ανέφερε κι ο κ. Αβδελίδης, αναμένονται εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα, καθώς  μέχρι στιγμής έχουν γίνει καταθέσεις αρκετών εμπλεκομένων, ενώ αναμένεται η επεξεργασία των κινητών και των σκληρών δίσκων που έχουν κατασχεθεί.