Meating στα Τρίκαλα-Ατελείωτη απόλαυση, μοναδική γευστική εμπειρία

Το νέο ταχυφαγείο με την επωνυμία “meating” βρίσκεται στη συμβολή των Οδών Ασκληπιού και Καποδιστρίου κι έχει ήδη κερδίσει με τις γεύσεις του χιλιάδες Τρικαλινούς κι επισκέπτες της πόλης που έχουν απολαύσει τα εξαιρετικά προϊόντα της επιχείρησης.Μοναδικές και πρωτότυπες γευστικές δημιουργίες προσφέρονται στους Τρικαλινούς στο meating. Το μενού του περιλαμβάνει ατελείωτες γεύσεις που προκαλούν να τις δοκιμάσετε.

Επιλέξτε ανάλογα με την όρεξη και τη διάθεσή σας γύρο χοιρινό ή κορόπουλο, μπιφτέκι μοσχαρίσιο, σουβλάκια και το πεντανόστιμο πολίτικο και πολίτικο philadelfia, meating mix, meating kid menu, πίτσα «Σάκης» Θεσσαλονίκης, πεϊνιρλί σκεπαστό Βόλου, humburger, σαλάτες, ορεκτικά, sandwich, πίτες (παραδοσιακή και κυπριακή) και πολλά άλλα.

Το «meating» προμηθεύει με τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της η ελληνική εταιρεία «Μέγας Γύρος», που σε συνεργασία με τον Σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο στα μυρωδικά προσφέρουν ένα ακαταμάχητο γευστικό αποτέλεσμα.

Το meating βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Ασκληπιού και Καποδιστρίου. Τηλ. 24310 20009, fb: meating.trikala. Delivery καθημερινά από την 1 το μεσημέρι μέχρι τις 12 το βράδυ.