Με τον συνδυασμό Αβραμόπουλου ο Ανδρέας Μουστάκας

Ακόμη ένα έμπειρο και δυναμικό αυτοδιοικητικό στέλεχος,  έρχεται να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Μετεώρων κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο, συμμετέχοντας στον Συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης».

Ο λόγος για τον Ανδρέα Μουστάκα από τον Αηδόνα, διασώστη του ΕΚΑΒ. «Συμμετέχω και εγώ στη νέα αυτή προσπάθεια του Λευτέρη Αβραμόπουλου» δηλώνει «και είμαι έτοιμος να δουλέψω μαζί με τους συνυποψηφίους μου για έναν Δήμο που πρωτοστατεί ,  που θα δίνει τη δυνατότητα  στους νέους ανθρώπους να οραματίζονται ένα καλύτερο αύριο!». Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος έχει τη διάθεση, έχει τις γνώσεις και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει και την εμπειρία για να πάει τον τόπο μας μπροστά. Τον ακολουθούμε με πίστη και ειλικρινή διάθεση για προσφορά».

Ανδρέας Μουστάκας

Διασώστης  – πλήρωμα   ΕΚΑΒ

 

Βιογραφικό

Ο Ανδρέας Μουστάκας είναι γεννημένος το 1970 και κατάγεται από την Αηδόνα  της δημοτικής ενότητας Κλεινοβού του Δήμου Μετεώρων. Είναι παντρεμένος με την Μελίνα Τζίμα με την οποία έχουν έναν γιο.

Με το πέρας της φοίτησής του από το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο Βόλου εισάγεται στην Εκκλησιαστική Σχολή Βόλου, την οποία και ολοκληρώνει με επιτυχία. Το 1998, διορίζεται μέσω ΑΣΕΠ ως οδηγός λεωφορείου στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών ΟΑΣΑ – ΕΘΕΛ , θέση στην οποία και παραμένει  έως το 2011 όπου και μετατίθεται στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων με την ιδιότητα του οδηγού ασθενοφόρου. Από το  2014 έως και σήμερα εργάζεται στο ΕΚΑΒ Τρικάλων  με την ειδικότητα  του διασώστη  – πλήρωμα ασθενοφόρου.

Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος στον πρώην Δήμο Κλεινοβού από το 2002 έως και το 2010. Η διάθεση του για δουλειά , η αγάπη του για το χωριό του καθώς και η πεποίθηση ότι αν όλοι μας συμβάλουμε ενεργά μπορούμε να αλλάξουμε τον Δήμο μας, αποτέλεσαν τους βασικούς παράγοντες που τον ώθησαν να κατέλθει ως υποψήφιος.