Με τη ληστεία στην τράπεζα Πειραιώς στη Φαρκαδόνα φέρεται να συνδέεται η ληστεία στον Αμπελώνα Λάρισας

Η Τράπεζα Πειραιώς στη Φαρκαδόνα όπου έγινε η ληστεία

Με τη ληστεία στην τράπεζα Πειραιώς στη Φαρκαδόνα φέρεται να συνδέεται η ληστεία στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Αμπελώνα Λάρισας. Η ένοπλη ληστεία στον Αμπελώνα Λάρισας σημειώθηκε λίγο πριν από τις 14.00 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα οπλισμένο, εισέβαλαν στην τράπεζα και απαίτησαν από τις υπαλλήλους να τους δώσουν τα χρήματα, μπροστά στα έντρομα μάτια των πελατών.

Οι ληστές φέρονται να αφαίρεσαν το συνολικό ποσό των 170.000 ευρώ από το ταμείο και το ΑΤΜ του υποκαταστήματος και προκειμένου να διαφύγουν χρησιμοποίησαν ως όμηρο τη διευθύντρια του καταστήματος, την οποία και άφησαν εν συνεχεία σε απόσταση 100 μέτρων από την τράπεζα και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες είναι οι ίδιοι με εκείνους που διέπραξαν τη ληστεία στη Φαρκαδόνα πριν από λίγο καιρό κάτι που οι ίδιοι ανέφεραν, όπως έχει διαρρεύσει, κατά τη διάρκεια της ληστείας στη Λάρισα.

Οι υπάλληλοι ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.