Με μια λαμπρή τελετή και τις καλύτερες εντυπώσεις άνοιξε ο Μύλος των Ξωτικών

Με μία λαμπρή τελετή και τις καλύτερες εντυπώσεις για τους χιλιάδες τρικαλινούς κι επισκέπτες που παρακολούθησαν την εκδήλωση άνοιξε κι επίσημα ο 9ος Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα το βράδυ της Κυριακής. Η εκδήλωση ήταν  για ακόμη μια χρονιά φαντασμαγορική, εντυπωσιακή και παραμυθένια ενώ τα πολύχρωμα πυροτεχνήματα μάγεψαν μικρούς και μεγάλους.

Πρωταγωνιστές ο Καρυοθραύστης και οι περιπέτειες του σε ένα ονειρικό ταξίδι στα 4 μαγικά βασίλεια μαζί με την μικρή Κλάρατην βασίλισσα των λουλουδιών, ζωντάνεψαν επάνω στη σκηνή, σε ένα φαντασμαγορικό θέαμα γεμάτο Χριστουγεννιάτικη μαγεία.

Εναρμονισμένος με το κλίμα στη σκηνή του «Μύλου των Ξωτικών»  ο Δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Παπαστεργίου, που για μια ακόμη χρονιά εντυπωσίασε το κοινό. Ο Άγιος Βασίλης και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές, με την θεατρική τους παρουσία και τις άψογες χορογραφίες, απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας θα λειτουργεί καθημερινά 10 το πρωί έως 10 το βράδυ μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2020 στα Τρίκαλα, την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων.