Με φόντο ένα παραμυθένιο σκηνικό στις Σπέτσες ο γάμος Τρικαλινών

Εμπνευσμένος από το έντονο φως του ήλιου και το βαθύ μπλε της θάλασσας, με φόντο τις αριστοκρατικές  Σπέτσες με ντις όμορφες παραλίες και τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα ήταν ο γάμος των Τρικαλινού Γρηγόρη Τριγώνη και της εκλεκτής της καρδιάς του Βασιλικής Καντάκου!

Το νησί υποδέχθηκε τους καλεσμένους του ζευγαριού, δίνοντας όλη την θετική του ενέργεια και αποδείχθηκε ο ιδανικός προορισμός για την μοναδική αυτή στιγμή του όμορφου ζευγαριού!

Οι δύο νέοι  ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την Κυριακή 27 Ιουνίου στο εκκλησάκι του Αγίου Μάμα στο όμορφο νησί των Σπετσών!Οι γονείς του ζευγαριού Βασίλης Τριγώνης, Παναγιώτα Τζιατζιά, Γρηγόρης Καντάκος και Γιούλη Παπακατράνα έλαμπαν από ευτυχία και περηφάνια! Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι παιδικοί τους φίλοι Κωνσταντίνος Τράντος και Έφη Παπαγεωργίου!

Η νύφη αφού ετοιμάστηκε με τις φίλες της στο ιστορικό ξενοδοχείο του νησιού PoseidonionGrandHotel,στην συνέχεια έφτασε στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Μάμα,συνοδευόμενη από τους γονείς της και κατέβηκε καταχειροκροτούμενη από την νυφική άμαξα!Εκεί την περίμενε ο ανυπόμονος γαμπρός, κρατώντας την ανθοδέσμη

Η τελετή έλαβε χώρα στον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας, εκεί όπου είχε στηθεί το desertstation με αμυγδαλωτά, δίπλες, μπεζέδες και cakepops, το οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις! Την προσοχή των καλεσμένων κέντρισε επίσης το εντυπωσιακό λουλουδένιοστεφάνι, το οποίο στήθηκε εξωτερικά της εκκλησίας με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Σαρωνικού, αποτελώντας το καλύτερο σημείο για τις καθιερωμένες φωτογραφίες των καλεσμένων!

Η νύφη επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό στενό νυφικό με ανοιχτή πλάτη του οίκου νυφικών M&JSarafi, ενώ ο γαμπρός φορούσε ένα υπέρ κομψό κουστούμι από τον οίκο Papadogamvros!

Ακολούθησε δεξίωση δίπλα στην θάλασσα στο ParadiseBeach στην Αγία Μαρίνα Σπετσών! Φαντασμαγορική ήταν η διακόσμηση των τραπεζιών, η οποία αποτελούνταν από ψηλά και χαμηλά χρυσά βάζα με τα αγαπημένα φυσικά λουλούδια της νύφης! Στα τραπέζια περίμενε τους καλεσμένους οι πανέμορφες μπομπονιέρες, οι οποίες ήταν σκαλιστό ξύλινο κουτάκι!

Οι νεόνυμφοι κατέφθασαν στο χώρο της δεξίωση διά θαλάσσης με σκάφος, την στιγμή που η νύχτα είχε γίνει μέρα από τα πυροτεχνήματα, τα οποία επιμελήθηκε η κορυφαία εταιρεία NanosFireworks!

Την διακόσμηση της εκκλησίας και του χώρου της δεξίωσης επιλήφθηκε εξ ολοκλήρου η ίδια η νύφη με την μητέρα της, η οποία εξάλλου διατηρεί το κατάστημα «ΤΕΧΝΗΜΑ» στην πόλη των Τρικάλων!

O DJKostasMpinas είχε την μουσική επιμέλεια της βραδιάς όπου μετέτρεψε το γαμήλιο γλέντι σε ένα αξέχαστο πάρτυ με πολύ χορό. Ο καταξιωμένος Τρικαλινός DJ, με την εμπειρία του ξεσήκωσε τους νεόνυμφους αλλά και τους καλεσμένους, τόσο με τις μουσικές επιλογές του όσο και με την απίστευτη διάθεση που μετέδιδε.

Το εντυπωσιακό μακιγιάζ της νύφης επιμελήθηκε η επίσης Τρικαλινή Makeup Artist Despoina Papamichael!

Τις μοναδικές αυτές στιγμές απαθανάτισε ο φωτογράφος Ioannis Ntaras (weddingphotographercy), ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας τις υπέροχες αυτές φωτογραφίες!

Ευχόμαστε στους νεόνυμφους κάθε ευτυχία.