Με επιτυχία ο 20ος ετήσιος χορός του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΚΑΛΙΝΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  “Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ”

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, ο Σύλλογος Τρικαλινών Ν.Θεσσαλονίκης “Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ”,  πραγματοποίησε με επιτυχία τον 20ο ετήσιο χορό του, στο κοσμικό κέντρο ΄ΜΙΘΡΙΟ΄.

Σε ένα κλίμα ευχάριστο, γεμάτο κέφι και χορό, συναντήθηκαν μέλη, φίλοι και υποστηρικτές του Συλλόγου  και με τους ήχους της παραδοσιακής ορχήστρας του κ. Αλέκου Ζώρα, διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Μιά εναλλαγή στο δημοτικό μουσικό ηχόχρωμα ήταν τραγούδια του αείμνηστου Βασίλη Τσιτσάνη, τραγουδισμένα από την κ. Σωτηρία Τσιμπερά με τη συνοδεία των μουσικών της.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου απηύθυνε εγκάρδιες ευχές και ευχαριστίες στα μέλη, τους φίλους και τους εκπροσώπους άλλων Συλλόγων που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας.

Θερμές ευχαριστίες απηύθυνε επίσης στους οικονομικούς χορηγούς μας που υποστήριξαν το κοινωνικό έργο του Συλλόγου την προηγούμενη χρονιά, αλλά και στους πάμπολλους δωροθέτες που μας στήριξαν ποικιλοτρόπως και βοήθησαν στην πραγμάτωση της λαχειοφόρου μας, με το οικονομικό αποτέλεσμα της οποίας στηρίζουμε την κοινωνική δράση μας.

Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου άνοιξε την εκδήλωση με παραδοσιακούς φέτος χορούς της Μικράς Ασίας και η χορευτική συνέχεια και διασκέδαση ήταν δεδομένη για όλους τους συμμετέχοντες !!

Ευχόμαστε να είμαστε όλοι καλά, να ανταμώσουμε και του χρόνου !!!

Το ΔΣ