Ολοκληρώθηκε από την Πυροσβεστική η επιχείρηση ανάσυρσης άνδρα που τραυματίστηκε στην περιοχή του φαραγγιού της Καλυψούς, κοντά στο Κόκκινο Νερό της Αγιάς.
Όπως ενημέρωσε η Πυροσβεστική, ο άνδρας μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Με κακώσεις μεταφερθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας ένας 29χρονος Ουκρανικής καταγωγής ο οποίος νωρίτερα σήμερα Πέμπτη, τραυματίστηκε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, κοντά στην περιοχή του φαραγγιού της Καλυψούς, στο Κόκκινο Νερό του Δήμου Αγιάς.
Για την ανάσυρσή του προηγήθηκε επιχείρηση της Πυροσβεστικής με 16 πυροσβέστες και την ορειβατική ομάδα της 8ης Ε.Μ.Α.Κ.
Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr ο 29χρονος φέρει κακώσεις στα κάτω άκρα, αλλά και τραύματα στη θωρακική χώρα.