Με άρωμα εκλογών η κοπή πίτας της ΔΕΕΠ Τρικάλων Νέας Δημοκρατίας με επίτιμη καλεσμένη την Ζέτα Μακρή

Με άρωμα εκλογών κι επίτιμη καλεσμένη την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, βουλευτή Μαγνησίας, Ζέτα Μακρή, έκοψε την πίτα της η ΔΕΕΠ Τρικάλων Νέας Δημοκρατίας. Η αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Αετών Μέλαθρον» γέμισε ασφυκτικά από κόσμο ενώ παρόντες ήταν Υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, οι βουλευτές Τρικάλων του κόμματος, Θανάσης Λιούτας και Κατερίνα Παπακώστα, ο πρώην νομάρχης και τέως βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης, ο πολιτευτής Μικέλης Χατζηγάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, αυτοδιοικητικοί, κ.α.

Την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης, Αλέξιος, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία.

«Κάθε μέρα ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στις εκλογές. Από την συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση, των στελεχών, αντιλαμβανόμαστε όλοι την κρισιμότητα των εκλογών και την συμμετοχή όλων μας στον αγώνα» ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Μακρή και πρόσθεσε «Ενστερνιζόμαστε δυο κωδικοποιημένα μηνύματα του πρωθυπουργού μας, Κυριάκου Μητσοτάκη: όχι στην σύγκρουση, ναι στην σύγκριση, ποτέ ξανά στην συμφορά».,

Η υφυπουργός απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, η οποία δημιουργεί αντιδράσεις και αποτέλεσε την αφορμή για τις πρόσφατες κινητοποιήσεις, υπεραμύνθηκε της αξιολόγησης.

«Οι εκπαιδευτικοί στο δημόσιο σύστημα Παιδείας είναι επαρκέστατοι, επιστημονικά καταρτισμένοι. Έχουν μεγάλη αφοσίωση σε αυτό που πράττουν  και θα αποδείξουν όχι μόνο δεν φοβούνται την αξιολόγηση, αλλά την αξίζουν, διαψεύδοντας τις φωνές που αντιδρούν», σημείωσε κλείνοντας» υποστήριξε.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν ο υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, οι βουλευτές των Τρικάλων κ.κ. Παπακώστα και Λιούτας, ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, ο πρώην νομάρχης και τέως βουλευτής κ. Βλαχογιάννης, ο πολιτευτής κ. Χατζηγάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων Κουτσονάσιος.