Με ανατροπή ο ΑΟΤ Futsal νίκη 5-4 στη Λάρισα

Την 2η νίκη της πέτυχε η ομάδα σάλας του ΑΟ Τρίκαλα στο πρωτάθλημα της FUTSAL LEAGUE στον Β όμιλο. Και μάλιστα πολύ σημαντική επί της μέχρι σήμερα 2ης στη Βαθμολογία, ομάδα της Λάρισας. Ο αγώνας διεξήχθη στο κλειστό του Αγίου Θωμά και ο ΑΟΤ κέρδισε με σκορ 5-4.
Tα γκολ σημείωσαν οι Στάμος , Σίμος, Διβανές 2 και Παπαευθυμίου.
Το ματς ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι καθώς η Τρικαλινή ομάδα είχε να αντιμετωπίσει μια ιδιαίτερα έμπειρη ομάδα . Αποδίδοντας όμως ένα από τα καλύτερα μέχρι τώρα παιχνίδια της κατάφερε και πήρε μια σπουδαία νίκη με μεγάλη ανατροπή.
Η ομάδα της Λάρισας προηγήθηκε 2-0, ο ΑΟΤ μείωσε 2-1, οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-1 για να ξαναμειώσει ο ΑΟΤ σε 3-2 και να ξαναμπεί μπροστά η γηπεδούχος ομάδα με δύο γκολ διαφορά 4-2. Αλλά, από κει και μετά οι παίκτες του ΑΟ Τρίκαλα κατάφεραν ανατροπή και νίκη καθώς σκόραραν τρία γκολ, δεν δέχθηκαν κανένα και πήραν το ματς  με 5-4.

ΑΟΤ Futsal (Λουλές) Αζίζ, Μαυρίκος, Ράπτης, Στάμος, Διβανές, Γκίτσας, Παπαθανασίου, Κουμπής, Παπαευθυμίου, Μπαλάφας, Σίμος.

Movember έναρξη σήμερα στο παιχνίδι LARISSA FUTSAL-ΑΟTRIKALA FUTSAL

Το κίνημα movember ξεκίνησε το 2004 στην Αυστραλία με σκοπό την ευαισθητοποίηση των αντρών για θέματα υγείας όπως ο καρκίνος του προστάτη και ο καρκίνος των όρχεων!
Αναχείρας το μουστάκι και πάμε…..
Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!!!!