Με 4 κολυμβητές ο ΑΣΕΤ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Με 4 αθλητές θα συμμετέχει ο σύλλογός μας Α.Σ.Ε.Τ στο ενοποιημένο πλέον πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών που θα γίνει στο ανοιχτό κολυμβητήριο στη Νέα Πολιτεία στη Λάρισα στο Σαββατοκύριακο 25,26/7/2020.

Με τους αγώνες αυτούς ουσιαστικά γίνεται η επανεκκίνηση της αγωνιστικής δραστηριότητας στην κολύμβηση ύστερα από την αναστολή της λόγω Covid 19.

Η Κ.Ο.Ε. θέσπισε για ευνόητους λόγους για να τηρηθεί στο έπακρο το  υγειονομικό πρωτόκολλο και να μην υπάρξει συνωστισμός να διαχωρίσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανά περιφέρεια. Οι αγώνες θα γίνουν όλοι την ίδια ημερομηνία, θα συγχωνευτούν οι χρόνοι και όποιος αθλητής έχει τον καλύτερο χρόνο θα στεύθεται και πρωταθλητής στο αγώνισμά του. Ο σύλλογός μας θα συμμετέχει με 4 κολυμβητές. Τον Καπαρτζιάνη Βασίλη, Σδράκα Άκη, Καπαρτζιάνη Άγγελο και Βλαχοθανάση Βασίλη. Στόχος των αθλητών μας να κάνουν μια αξιοπρεπή εμφάνιση αφού η προετοιμασία τους ήταν ελλιπέστατη έχοντας τουλάχιστον 4 μήνες εκτός νερού και έχοντας οι δύο πρώτοι και τη συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Στους αγώνες θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο που θέσπισε η Γ.Γ.Α. θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα αφού στον χώρο του κολυμβητηρίου θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο του προπονητή και ενός συνοδού προσκομίζοντας όλα τα απαραίτητα ιατρικά έγγραφα.

Σίγουρα είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους αλλά για την ομαλή διεξαγωγή πρέπει να τηρηθούν όλα κατά το γράμμα του νόμου.

Ευχόμαστε στους αθλητές μας καλή επιτυχία και να μην χρειαστεί ξανά να λειτουργήσουμε έτσι αφού το πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι κάθε χρόνο η γιορτή της κολύμβησης και ο καθρέφτης της προετοιμασία κάθε αθλητού.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους γονείς ότι συνεχίζονται οι εγγραφές για την μικρή πισίνα εκμάθησης από παιδιά 3,5 ετών.

Για πληροφορίες  τηλ: 24310 28861 – 6973042562

e-mail : asetrikalon@gmail.com  site: www.aset.gr

Facebook: KatsiabasDimitrios – ΑΣΕΤ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ