«Μάζωξη» της παράταξης Λάππα την 1η Απριλίου οπότε και θα ληφθούν αποφάσεις για τη διαδοχή

Την 1η Απριλίου θα συγκεντρωθεί η παράταξη του πρώην Δημάρχου Τρικκαίων Χρήστου Λάππα προκειμένου να αποφασιστεί το τί μέλλει γενέσθαι με την παράταξη και ποιο θα είναι το μέλλον της εφεξής. Ο κ. Λάππας στο παρελθόν έχει εκφράσει την πρόθεση να αποχωρήσει από την ηγεσία της παράταξης. Σήμερα, οι προθέσεις του είναι αδιευκρίνιστες καθώς πολλοί του ασκούν πιέσεις να παραμείνει επικεφαλής και να μην αλλάξει η δομή της παράταξης μέχρι την έναρξη της διαδικασίας των εκλογών.

Στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Φρούριο θα συγκεντρωθεί όλος ο συνδυασμός και θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα. Γενικά στην ομάδα έχει διατυπωθεί ένας προβληματισμός για το εάν και πότε πρέπει να αποχωρίσει ο κ. Λάππας. Πολλώ δε, που πλησιάζει η προεκλογική περίοδος οπότε εκ των πραγμάτων θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Μία επικρατούσα άποψη είναι να παραμείνει επικεφαλής προκειμένου να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια ως προς το νέο υποψήφιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ενδιαφέρον για την ανάληψη της ηγεσίας της δημοτικής ομάδας από δημοτικούς συμβούλους της ομάδας είναι μεγάλο εντός κι εκτός ομάδας. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν εκδηλώσει ανοικτά το ενδιαφέρον τους εφόσον ο κ. Λάππας αποφασίσει να αποχωρήσει. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Σταύρος Τραγάνης, ο Θανάσης Ξάφος, ο Κωνσταντίνος Κρεμμύδας, ο Στέφανος Μυλωνάς κ.α.