«Μάζωξη» της παράταξης Λάππα μέχρι αρχές Μαρτίου οπότε και θα ληφθούν αποφάσεις για τη διαδοχή

Τί λέει ο ίδιος ο πρώην Δήμαρχος σχετικά με τις προθέσεις του-Ποιοι έχουν εκφράσει επιθυμία να τον διαδεχθούν και να ηγηθούν της παράταξης

Το τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου θα συγκεντρωθεί η παράταξη του πρώην Δημάρχου Τρικκαίων Χρήστου Λάππα προκειμένου να αποφασιστεί το τί μέλλει γενέσθαι με την παράταξη και ποιο θα είναι το μέλλον της εφεξής. Ο κ. Λάππας στο παρελθόν έχει εκφράσει την πρόθεση να αποχωρήσει από την ηγεσία της παράταξης.Σήμερα, οι προθέσεις του είναι αδιευκρίνιστες καθώς πολλοί του ασκούν πιέσεις να παραμείνει επικεφαλής και να μην αλλάξει η δομή της παράταξης μέχρι την έναρξη της διαδικασίας των εκλογών. Ο ίδιος που σε αυτή τη φάση βρίσκεται στη Σάμο, δεν ανοίγει τα χαρτιά του. Εκείνο που τονίζει είναι ότι με την επιστροφή του προς το τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου θα συγκεντρωθεί όλη η παράταξη, θα κουβεντιάσουν το θέμα και θα αποφασίσουν.

Προβληματισμός

Κατά τον ίδιο στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί θα συγκεντρωθεί όλος ο συνδυασμός και θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα. Όπως μας διευκρινίζει, έχει διατυπωθεί ένας προβληματισμός για το εάν και πότε πρέπει να αποχωρίσει. Πολλώ δε, που πλησιάζει η προεκλογική περίοδος οπότε εκ των πραγμάτων θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Μία επικρατούσα άποψη είναι να παραμείνει επικεφαλής προκειμένου να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια ως προς το νέο υποψήφιο.  «Υπάρχουν πολλές σκέψεις και πολλές απόψεις, θα τις ζυγίσουμε και θα αποφασίσουμε» μας λέει ο κ. Λάππας.

Υποψήφιοι

Σύμφωνα με πληροφορίες το ενδιαφέρον για την ανάληψη της ηγεσίας της δημοτικής ομάδας από δημοτικούς συμβούλους της ομάδας είναι μεγάλο. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν εκδηλώσει ανοικτά το ενδιαφέρον τους εφόσον ο κ. Λάππας αποφασίσει να αποχωρήσει. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Σταύρος Τραγάνης, ο Θανάσης Ξάφος, ο Κωνσταντίνος Κρεμμύδας καθώς επίσης κι ο Στέφανος Μυλωνάς.