Μας συγκίνησε όλους ο Γιάννης Κιάκος

Ο Νεοχωρίτης μέσος του Βόλου, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του απέναντι στον ΠΑΟΚ και χάρισε το γκολ στον 10χρονο ανιψιό του, Άγγελο που δίνει για δεύτερη φορά μάχη με τον παιδικό καρκίνο.

Συγκινητικές υπήρξαν οι δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι της NOVASPOR του συνδημότη ποδοσφαιριστή Γιάννη Κιάκου, που αγωνίζεται με τη φανέλα του Βόλου. Ο μέσος του Βόλου, με καταγωγή από την Οιχαλία, κατάφερε να ανοίξει το σκορ της ομάδας του που αγωνιζόταν με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σκορπώντας χαρά στην ομάδα και στους φιλάθλους της. Λίγο αργότερα σε δηλώσεις στου στο συνδρομητικό κανάλι, υπήρξε ιδιαίτερα συγκινητικός μιας και χάρισε το γκολ στο 10χρονο ανιψάκι του, τον Άγγελο, ο οποίος δίνει ένα γενναίο εδώ και αρκετό διάστημα με τον παιδικό καρκίνο. Ένα παιδί που παρά την παιδική ηλικία, χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες γιατρούς και τους γονείς του, αθλητής υπομονής, θάρρους, ελπίδας, το σημαντικότερο Ζωής…

«Το γκολ είναι για το 10χρονο ανιψάκι μου στην Γερμανία που δίνει για δεύτερη φορά μάχη με τον καρκίνο και θέλω να του δείξω ότι είμαι δίπλα του, ότι είμαι κοντά του και τον σκέφτομαι. Μιλάω μαζί του συχνά και είναι γι’ αυτόν για τον Άγγελο», τόνισε ο Γιάννης Κιάκος.

Οι σκέψεις και οι προσευχές όλων μας, για το μικρό Άγγελο αλλά και για όλα τα παιδιά που δίνουν τον δικό τους αγώνα για να ξεπεράσουν τον καρκίνο.

Πηγή: krinitrikalon.gr