TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Μαρμελάδα ντομάτας

Αυγ 13, 2020
in Μαγειρική
Μαρμελάδα ντομάτας
Share on FacebookShare on Twitter
 Απλά υπέροχη κανείς δεν θα ξέρει τι τρώει.  Εκτός από το ψωμί με το βούτυρο μπορεί να συνοδεύει άνετα πικάντικα τυριά κράκερς και ψητά κρέατα…

Υλικά
1 κιλό καθαρή σάρκα πομοντόρο χωρίς ζουμιά και σπόρια
500 gr ζάχαρη Καστάνη
1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό
1 ξυλάκι κανέλα και ένα 1/4 του γλυκού κουτ κανέλα σκόνη
1/4 του γλυκου γαρύφαλλο
1/4 του γλυκου πιπέρι
1/4 του γλυκόυ αλάτι
5 κουταλιές της σούπας ξύδι
Σταγόνες από λεμόνι
Εκτέλεση
Παίρνουμε ντομάτες πομοντόρο,  φροντίζουμε να είναι ένα κιλό καθαρό σάρκα, οπότε θα χρειαστούμε περίπου 1600 με 1700 σε ντομάτες.  Πλένουμε καλά τις ντομάτες, τις χαράζουμε με ένα μαχαιράκι από κάτω και τους κάνουμε ένα σταυρό.  Τις βάζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό,μόλις ζεσταθεί το νερό αποσύρουμε την κατσαρόλα βγάζουμε τις ντομάτες και τις αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.  Με αυτό τον τρόπο είναι εύκολο να φύγει η φλούδα τους.  Όταν βγάλουμε τη φλούδα τους κόβουμε στην ντομάτα στη μέση και με ένα μυτερό μαχαιράκι καρφώνουμε να φύγουν όλα τα υγρά και τα σπόρια.  Θέλουμε τη σάρκα να είναι καθαρή.  Οταν τελειώσουμε με τις ντομάτες ξεπλένουμε 2-3 χέρια με μπόλικο νερό.  Γεμίζουμε το μπολ που έχουμε τις ντομάτες μέσα με νερό και το αφήνουμε στο ψυγείο για 12 ώρες. Αυτό θα βοηθήσει να φύγει η μυρωδιά από την ντομάτα.  Όταν τελειώσουμε ξεπλένουμε πάλι 2 χέρια και βάζουμε την ντομάτα στο μπλέντερ και την πολτοποιούμε.  Βάζουμε στην κατσαρόλα την ντομάτα την ζάχαρη το νερό και τα παραπάνω υλικά.  Βράζουμε τη μαρμελάδα και ανακατεύουμε συχνά για να μη μας κολλήσει.  Στο τέλος ρίχνουμε μερικές στάλες λεμόνι βάζουμε σε βάζα καλά κλεισμένα και τα τοποθετούμε στο ψυγείο.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.
ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Πίτα με κεράσια
Μαγειρική

Πίτα με κεράσια

Ιούν 30, 2025
Μαγειρική

Γλυκό του κουταλιού κεράσι της γιαγιάς Κικής

Ιούν 29, 2025
Κερασι ή βύσσινο γλυκό κουταλιού
Μαγειρική

Κερασι ή βύσσινο γλυκό κουταλιού

Ιούν 28, 2025
Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας
Μαγειρική

Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας

Ιούν 27, 2025
Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο
Μαγειρική

Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο

Ιούν 26, 2025
Παγωτό μπανάνα-καραμέλα με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότου
Μαγειρική

Παγωτό μπανάνα-καραμέλα με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότου

Ιούν 25, 2025
Next Post
Νέα μεταγραφή η ομάδα μπάσκετ του ΑΟΤ με τον Μιχάλη Τζιάννη

Νέα μεταγραφή η ομάδα μπάσκετ του ΑΟΤ με τον Μιχάλη Τζιάννη

Η υπέροχη βάπτιση της μικρής Μαρίας στον Ιερό Ναό Πόρτας Παναγιάς

Η υπέροχη βάπτιση της μικρής Μαρίας στον Ιερό Ναό Πόρτας Παναγιάς

Ολοκληρώνονται  οι εργασίες τοποθέτησης δίδυμου αγωγού ομβρίων στο Ρίζωμα

Ολοκληρώνονται οι εργασίες τοποθέτησης δίδυμου αγωγού ομβρίων στο Ρίζωμα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

http://anilioparkfestival.gr/tickets/http://anilioparkfestival.gr/tickets/
Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd