Μάκης Βορίδης: Εγώ ως περήφανος Δεξιός ήρθα να συναντήσω περήφανους Δεξιούς στα Τρίκαλα

Με επίσημο προσκεκλημένο τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε η ΔΗΜ.ΤΟ Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας στην κατάμεστη από νεοδημοκράτες αίθουσα του Φρουρίου Τρικάλων.

«Συναντιέμαι μαζί σας, με περήφανους Νεοδημοκράτες. Εγώ ως περήφανος Δεξιός ήρθα να συναντήσω περήφανους Δεξιούς στα Τρίκαλα. Περήφανους για την ταυτότητά μας, τις ιδέες μας, τις αξίες μας» ανέφερε ο κ. Βορίδης ανοίγοντας την ομιλία του και πρόσθεσε «Έχουμε μία πολύ μεγάλη υποχρέωση απέναντί σας, απέναντι στα στελέχη μας, αλλά κι απέναντι στο λαό, γιατί στις εκλογές ό,τι ζητήσαμε ο ελληνικός λαός μας το έδωσε. Ζητήσαμε κυβέρνηση, μας την έδωσε. Ζητήσαμε ισχυρή πλειοψηφία στη Βουλή, αυτοδυναμία, μας την έδωσε. Ζητήσαμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας, μας την έδωσε. Ζητήσαμε και τον πρώτο βαθμό της αυτοδιοίκησης, μας τον έδωσε κι αυτόν. Η Ελλάδα είναι όλη μπλε, είχαμε μία μικρή εξαίρεση στην Κρήτη θα το βελτιώσουμε και αυτό στο μέλλον…» επισήμανε.

«Στόχος μας να σταθούμε δίπλα στον κόσμο της αγροτιάς» 

«Στόχος μας είναι και θα τον πετύχουμε να σταθούμε δίπλα στον κόσμο της αγροτιάς» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βορίδης ο οποίος προέβη σε απολογισμό των σημαντικότερων δράσεων που έχει επιτύχει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατά τη διάρκεια της θητείας του, καθώς επίσης και στους στόχους που έχουν τεθεί για το 2020.

«Είναι μία ευκαιρία να αναπτύξουμε και να συζητήσουμε θέματα που αφορούν την πρωτογενή παραγωγή και να παρουσιάσω και τον απολογισμό των πράξεών μας αυτού του πρώτου εξαμήνου σε σχέση με την πρωτογενή παραγωγή, αλλά κυρίως το τι σκεφτόμαστε να κάνουμε από δω και πέρα προκειμένου να στηρίξουμε το εισόδημα των παραγωγών μας και να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική και πράσινη γεωργία» εξήγησε ο κ. Βορίδης.

Πρόλογοι

Τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη προλόγισε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κρανιάς. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Κώστας Τρέλλης, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, ο Μικέλης Χατζηγάκης, ο Ηλίας Βλαχογιάννης, οι βουλευτές Κατερίνα Παπακώστα και Θανάσης Λιούτας κι ο βουλευτής και υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας.

Περισσότερα στο φύλλο της Δευτέρας της έντυπης ΝΕΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.