Μάγεψαν το Τρικαλινό κοινό ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη

Μια εξαιρετική μουσική βραδιά παρέα με τον Ορφέα Περίδη και την Λιζέτα Καλημέρη απόλαυσαν οι Τρικαλινοί που βρέθηκαν στο μουσικό στέκι Ανδρομέδα το βράδυ του Σαββάτου. Ο Ορφέας Περίδης παρέα με την Λιζέτα Καλημέρη και τέσσερις εξαίρετους μουσικούς (ακουστική κιθάρα – λαούτο: Θοδωρής Δαμουράκης, βιολί – τραγούδι: Αλέξανδρος Ιακώβου, κοντραμπάσο – τραγούδι: Κώστας Σταυρόπουλος, κρουστά: Εύη Κανέλλου), πραγματοποίησαν μία μοναδική μουσική παράσταση.

Το καλλιτεχνικό στίγμα του Ορφέα Περίδη, καθιστά δύσκολες και περιττές ίσως τις συστάσεις, μια και στην περίπτωση του, ο «συνθέτης» ξεπερνά τον «τραγουδοποιό», ο «τραγουδοποιός» ξεπερνά τον «τραγουδιστή» και εν τέλει τα ίδια τα τραγούδια που μας έχει χαρίσει με όλες τις παραπάνω του ιδιότητες, συγκροτούν μια καλλιτεχνική φυσιογνωμία που βάζει την υπογραφή της με καθοριστικό τρόπο στο χώρο του Ελληνικού τραγουδιού. Ένας ιδιαίτερος καλλιτέχνης που κέρδισε το Τρικαλινό κοινό και το παρέσυρε μουσικά.

Η παρουσία του δυναμική, ποιοτικά συνεπής και ανανεωμένη. Ερμήνευσε ανάμεσα σε αγαπημένα τραγούδια ανθολογημένα απ’ όλη την μουσική διαδρομή του και καινούργια τραγούδια από δύο νέες μουσικές συλλογές που θα κυκλοφορήσουν σύντομα από το Ogdoo Music Group. Η πρώτη είναι το “Paradise Plus” που θα επανακυκλοφορήσει με την προσθήκη δύο νέων τραγουδιών και η δεύτερη μουσική παραγωγή με τραγούδια σε μουσικές του Ορφέα, στίχους Γιώργου Σιδερή και Ορφέα Περίδη κι ερμηνεία από την Λιζέτα Καλημέρη.

Έχοντας κοινή πορεία τα δύο τελευταία χρόνια (αλλά έχοντας συμπράξει και παλιότερα) ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη  συναντήθηκαν για άλλη μία φορά επί σκηνής μαγεύοντας με τις φωνές τους όλους όσοι βρέθηκαν στην Ανδρομέδα για να τους ακούσουν.