Λογαριασμό για τους πληγέντες αρτοποιούς της Μάνδρας άνοιξε η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος

Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης και στήριξης των συναδέλφων μας αρτοποιών που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική, η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδας προέβη σε άνοιγμα λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος προκειμένου, έστω και στο ελάχιστο να βοηθήσει στην ανάκαμψη των ανθρώπων που επλήγησαν ηθικά, κοινωνικά και επαγγελματικά.To IBAN  του λογαριασμού υπέρ των πληγέντων αρτοποιών είναι:

GR 4501100400000004001496597

Οποιοδήποτε συμβολικό ποσό από όλους τους αρτοποιούς θα είναι μία καθοριστική συμβολή στην επανέναρξη της επαγγελματικής τους δραστηριότητας.

Κατά την επίσκεψή τους στην Μάνδρα Αττικής, ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Μούσιος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Κώστας Κεβρεκίδης, καθώς κι ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Προκόπης Τσουκαλάς, με μεγάλη τους λύπη βρέθηκαν αντιμέτωποι με την εικόνα της ολικής καταστροφής των αρτοποιείων, τα οποία πρέπει να ανασυσταθούν από την αρχή.

Οι τρεις αρτοποιοί έχουν υποστεί ολική ζημιά κι ως εκ τούτου η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδας καλεί όλους τους συνεργάτες του κλάδου να συνδράμουν τους συναδέλφους τους με όποιον τρόπο κρίνουν οι ίδιοι.

Η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος έχει ήδη καταθέσει ένα σεβαστό ποσό στον άνω λογαριασμό, το οποίο θεωρείται ότι μαζί με την ελάχιστη καταβολή όλων, θα μπορέσει να βοηθήσει τους αρτοποιούς που επλήγησαν προκειμένου να καταφέρουν να επαναλειτουργήσουν τα αρτοποιεία τους.