Lockdown #2: Οι 5 καλύτερες συμβουλές για το Στοίχημα

Με την απειλή του Covid-19 να μην έχει φύγει ακόμα από τις ζωές μας, αρκετοί καταφέρνουν να δουν διάφορες ευκαιρίες που προκύπτουν ακόμα και σε μια τόσο κακή συγκυρία. Οι φίλοι του στοιχήματος είναι σίγουρα ανάμεσα σ’ αυτούς. Και όταν λέμε στοίχημα εννοούμε το διαδικτυακό στοίχημα στη Novibet ή σε κάποια άλλη αδειοδοτημένη σελίδα. Μπορείτε και εσείς να χρησιμοποιήσετε τον άφθονο χρόνο που χαρίζει το 2ο lockdown και να κάνετε κάτι από τα παρακάτω, που είναι πιθανό να βελτιώσει σημαντικά τις επιδόσεις σας!

1.     Οργανώστε τους λογαριασμούς σας

Αν είστε «τακτικός» στο στοίχημα τότε είναι πολύ πιθανό να έχετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς. Και ούτε καν να το θυμάστε. Δεν πειράζει, συμβαίνει σε όλους μας και διορθώνεται εύκολα. Δε θα χρειαστείτε πάνω από λίγες ώρες για να ψάξετε τις νόμιμες στοιχηματικές στη χώρα μας και να διαπιστώσετε που έχετε ανοίξει λογαριασμό. Οι πιο πολλοί από μας άλλωστε χρησιμοποιούν το ίδιο όνομα λογαριασμού και – ενδεχομένως – το ίδιο email για να κάνουν εγγραφή. Αυτό θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη.

Το να βρείτε και να οργανώσετε τους λογαριασμούς σας είναι χρήσιμο για πολλούς λόγους. Αρχικά μπορεί να έχετε κάποιο ξεχασμένο υπόλοιπο, το οποίο να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ή να κάνετε ανάληψη.  Ή να έχετε ενεργές προσφορές και μπόνους. Κυρίως όμως δε θέλετε να υποστείτε τις χρεώσεις που έχουν οι περισσότερες στοιχηματικές για τους αδρανείς λογαριασμούς.

2.     Μελετήστε τα στατιστικά και διαβάστε αναλύσεις

Στην εποχή της άφθονης και δωρεάν πληροφορίας στην οποία ζούμε, είναι σχεδόν υποχρέωσή μας να ενημερωνόμαστε όσο καλύτερα γίνεται. Ο παραπάνω χρόνος που έχουμε εντός σπιτιού κατά τη διάρκεια του lockdown μας επιτρέπει όχι μόνο να διαβάσουμε περισσότερο αλλά και να κάνουμε έρευνα (κυρίως στο ίντερνετ) για νέες πηγές πληροφοριών, προγνωστικών και αναλύσεων. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Το ίντερνετ είναι γενναιόδωρο και εσείς πρέπει να το εκμεταλλευτείτε.

3.     Δοκιμάστε κάτι καινούργιο

Αν για κάτι δεν μπορεί να διαμαρτυρηθεί ο Έλληνας φίλος του στοιχήματος το 2020, αυτό είναι η έλλειψη ποιοτικών μπουκ στην αγορά. Το νομικό πλαίσιο για το διαδικτυακό στοίχημα έκανε μεγάλο καλό στη χώρα, με μια σειρά αξιόπιστων και ασφαλών ιστοσελίδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό να προσφέρουν ανεμπόδιστα υπηρεσίες για όλους εμάς που αγαπάμε το στοίχημα και το καζίνο. Οι επιλογές είναι πολλές και εσείς καλό θα ήταν να τις εξετάσετε προσεκτικά για να δείτε τι σας ταιριάζει καλύτερα. Παράγοντες όπως οι αποδόσεις, οι προσφορές ή το live streaming μπορεί να επηρεάσουν την επιλογή σας.

4.     Αδειάστε και ακονίστε το μυαλό σας

Κακά τα ψέματα η πανδημία θα αντιμετωπιστεί. Όπως τόσες και τόσες απειλές για την ανθρωπότητα που ξεπεράστηκαν στο πέρασμα των αιώνων, έτσι και ο Covid-19 θα αποτελέσει κάποια στιγμή μακρινή ανάμνηση. Τότε τα πρωταθλήματα και τα σπορ θα επανέλθουν στο κανονικό. Όσο λοιπόν τα πράγματα είναι πιο χαλαρά (με αρκετά πρωταθλήματα μικρότερων κατηγοριών αλλά και διεθνείς διοργανώσεις να αναβάλλονται) είναι μια καλή ευκαιρία για να καθαρίσετε το μυαλό σας και να το οργανώσετε ενόψει του γεμάτου καλοκαιριού που έρχεται. Ας μην ξεχνάμε πως για το καλοκαίρι του 2021 είναι προγραμματισμένα μεταξύ άλλων το Euro στο ποδόσφαιρο, όλα τα τουρνουά στο τένις και πιθανότατα και οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο.

5.     Ο παράγων «κόσμος στα γήπεδα»

Η απουσία φιλάθλων από τα γήπεδα έχει σίγουρα αλλάξει τις ισορροπίες. Έχουμε δει αρκετά αναπάντεχα αποτελέσματα που πολλοί αποδίδουν στην έλλειψη φιλάθλων. Ειδικά στις καυτές έδρες των πρωταθλημάτων. Αυτό όμως είναι παράλληλα και μια χρυσή ευκαιρία για τους παίκτες. Οι αποδόσεις των στοιχηματικών πολλές φορές καθορίζονται βάση φόρμας και παράδοσης και μπορεί να μην υπολογίζονται παράγοντες όπως η παρουσία κόσμου στις εξέδρες. Έχοντας μελετήσει τη συμπεριφορά των ομάδων χωρίς φιλάθλους είναι πολύ πιθανό να έχετε εσείς το πλεονέκτημα όταν αυτοί κάνουν ξανά την παρουσία τους αισθητή.