ΥΛΙΚΑ
500 γρ. φλούδες από βερίκοκα (αυτές που καθαρίσαμε για να κάνουμε το γλυκό βερίκοκο) ή τεμαχισμένα κομμάτια βερίκοκου που δεν ξέρετε τι να τα κάνετε
Την φλούδα από ένα ακέρωτο πορτοκάλι
500 γρ. ζάχαρη
1 ποτήρι νερό
1000 γρ. τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο
1 φλιτζανάκι λικέρ πορτοκάλι (προαιρετικά)
1 φλιτζανάκι κονιάκ για έξτρα άρωμα
Εκτέλεση
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαρία Κοντζε Αντωνιαδου, τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ :https://mariakontzant.blogspot.gr