Λιγκουίνι με γαρίδες και ντοματίνια

Λιγκουίνι με γαρίδες και ντοματίνια

Υλικά :
1 πακέτο λιγκουίνι
1 κιλό γαρίδες
1 ποτήρι κρασιί λάδι
σκόρδο
1 ποτήρι το κρασιού λευκό κρασί
ντοματίνια
μαϊντανό
πιπέρι
αλάτι
Εκτέλεση :
Σε μία κατσαρόλα βράζω (στο μισό χρόνο από ότι συνήθως) τα ζυμαρικά, σουρώνω και τα βγάζω.  Στην ίδια κατσαρόλα ρίχνω το λάδι και σοτάρω το σκόρδο.  Προσθέτω το κρασί και τα ντοματίνια (ολόκληρα ή κομμένα στη μέση τα μεγαλύτερα).  Αφού αρχίσουν να μελώνουν προσθέτω τις γαρίδες (τις οποίες έχω καθαρίσει πριν) και το αλάτι.  Σε πολύ λίγο σοτάροντε οπότε προσθέτω και τα ζυμαρικά μου ανακατεύοντας καλά για λίγα λεπτά.  Απορροφούν τα υγρά και γίνοντε μυρωδάτα.  Σερβίρω με ψιλοκομμένο μαϊντανό και μπόλικο πιπέρι.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έδωσε η φίλη μας Έφη Πελέκη.