TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Λευκό στιφάδο με μπουτάκια στην γάστρα

Απρ 12, 2018
in Μαγειρική
Λευκό στιφάδο με μπουτάκια στην γάστρα
Share on FacebookShare on Twitter

Λευκό στιφάδο με μπουτάκια στην γάστρα…

Υλικά:
6 μπούτια κοτόπουλο
1 1/2 κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο
3 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμυδι χοντροκομμενο
3 φύλλα δάφνη
1/2 ποτηράκι του κρασιού ξίδι
5-6 κόκκους μπαχάρι
2 κ. σ. μουστάρδα διαλυμένη σε 1/2 ποτήρι νερό
αλατι πιπέρι ρίγανη
ελαιόλαδο
σπορέλαιο για το τηγάνι

Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα μπουτάκια και τα κρεμμύδια αφήνουμε να στραγγίσουν σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το σπορέλαιο να ζεσταθεί και θωρακίζουμε το κοτόπουλο και τα κρεμμύδια να μην μαυρίσουν.  Στην συνέχεια τα βάζουμε στην γάστρα και προσθέτουμε όλα τα υλικά μας και τα ψήνουμε σε δυνατό φούρνο σκεπασμένα για μια ωρίτσα και στο τέλος ανοίγουμε την γάστρα μας για δέκα λεπτάκια και το φαγάκι μας ειναι ετοιμο.  Το συνοδεύουμε με πατατες τηγανιτές ή ρυζάκι μουσταρδάτο.

Πιλάφι μουστάρδατο
Υλικα
1 ποτήρι ρύζι κίτρινο
2 ποτήρια νερό βραστό
1 πιπεριά κίτρινη Κυβάκια
1 κρεμμυδι χοντροκομμενο
2 κουταλιές μουστάρδα
2 κουταλιές βούτυρο
αλατι πιπέρι

Εκτέλεση:
Βάζουμε το βούτυρο στην κατσαρόλα και ριχνουμε το κρεμμυδι να σοταριστεί στην συνέχεια τις πιπεριτσες και τέλος το ρύζι και τα καβουρντίζουμε.  Μόλις είναι αρκετά σοταρισμένα ριχνουμε και την μουστάρδα με το νεράκι, το αλατοπίπερο και το βράζουμε μέχρι να φύγουν τα πολλά νερά, τότε το σβήνουμε και το σκεπάζουμε με μια πετσέτα μέχρι να γίνει το ρυζάκι μας σπυρωτό.

Δοκιμάστε το θα σας αρέσει πολύ…

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στην σελίδα https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

DONUTS – ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΦΡΟΣ
Μαγειρική

DONUTS – ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΦΡΟΣ

Απρ 29, 2025
Πανεύκολα κουλούρια χωρίς ζύμωμα
Μαγειρική

Πανεύκολα κουλούρια χωρίς ζύμωμα

Απρ 28, 2025
Χορτόπιτα κουλούρια (βλάχικη)
Μαγειρική

Χορτόπιτα κουλούρια (βλάχικη)

Απρ 27, 2025
Κουλούρια με ταχίνι by mairh σαν Θεσσαλονίκης
Μαγειρική

Κουλούρια με ταχίνι by mairh σαν Θεσσαλονίκης

Απρ 26, 2025
Μυζηθρόπιτες
Μαγειρική

Μυζηθρόπιτες

Απρ 25, 2025
Αλμυρά μπισκοτάκια
Μαγειρική

Αλμυρά μπισκοτάκια

Απρ 24, 2025
Next Post
Να δίνουμε αξία σε αυτό που κάνουμε και να αντλούμε ευχαρίστηση από αυτό

Να δίνουμε αξία σε αυτό που κάνουμε και να αντλούμε ευχαρίστηση από αυτό

3 συμβουλές για να επιλέξεις χαλί για το βρεφικό δωμάτιο

3 συμβουλές για να επιλέξεις χαλί για το βρεφικό δωμάτιο

Από την Καρδίτσα ο άτυχος 34χρονος πιλότος του μοιραίου Μιράζ 2000

Από την Καρδίτσα ο άτυχος 34χρονος πιλότος του μοιραίου Μιράζ 2000

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd