Λευκά σοκολατάκια ινδοκάρυδου με ροδάκινα

Λευκά σοκολατάκια ινδοκάρυδου με ροδάκινα…

Υλικά

200 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα (εγώ είχα καραμελωμένο και αυτό έβαλα )

100 γραμμάρια λευκή σοκολάτα λιωμένη σε μπεν μαρι

1 κούπα ροδάκινα Ινδοκαρυρο (από την συσκευασία ενός πακέτου περίπου το μισό μου πήρε)

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζω το ζαχαρούχο γάλα, την λιωμένη σοκολάτα, τα κομμάτια ροδάκινου και προσθέτω το ινδοκαρυδο λίγο λίγο μέχρι να στέκεται το μείγμα. Κάνω μπαλίτσες, τις βουτάω σε ινδοκαρυδο να καλυφτεί καλά γύρω γύρω. Αφήνω στο ψυγείο μια ώρα και σερβίρω.

Σημείωση: Μπορούμε να βάλουμε και άλλα φρούτα π.χ. φράουλες, κεράσια, βύσσινο κ.α. .

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαρία Καρανικόλα