Λαζάνια με κιμά και μπεσαμέλ

ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΜΠΕΣΑΜΕΛ…

Υλικά για την κρέμα μπεσαμελ
1 λίτρο γάλα μακράς διαρκείας η φρέσκο
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
6 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
2 αυγά
1 κούπα τυρί πεκορινο
1 κούπα σκληρό Δανίας
αλάτι
μοσχοκάρυδο
Για τον κιμά
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο εγώ προτιμώ από το μέρος ελιά!!
2 μεγάλα κρεμμύδια
2 σκ. σκόρδο
σάλτσα
μαϊντανός
5-6 ντοματίνια
αλάτι
πιπέρι
άλλες φορές βάζω κανέλα και άλλες βάζω μπαχάρι
ξίδι για το σβήσιμο του κιμά
ελαιόλαδο για το τσιγάρισμα
Εκτελεση για την μπεσαμελ
Σε κατσαρόλα ρίχνω το βούτυρο με το γάλα και μόλις πάρει βράσει ρίχνω το κορν φλαουρ που το έχω διαλύσει πρώτα σε μια κούπα με χλιαρό γάλα, ανακατεύω καλά μέχρι να πήξει και όπως είναι καυτή η κρέμα ρίχνω μέσα τα 2 αυγά τα οποία τα έχω χτυπήσει νωρίτερα. Ρίχνω και τα τυριά και στο τέλος  το αλάτι και το μοσχοκάρυδο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στην βάση του ταψιού στρώνω ελαφρώς μπεσαμέλ και τοποθετώ μία σειρά λαζάνια βάζω κιμά και ραντίζω με μπεσαμέλ συνεχίζω το ίδιο, βάζω λαζάνια, κιμά και ραντίζω με μπεσαμέλ, μέχρι να τελειώσουν όλα, πάνω-πάνω βάζω ότι μπεσαμελ μου έχει περισσέψει, πασπαλίζω με τυράκι και ψήνω στο φούρνο στους 220 βαθμούς σε αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει το φαγητό.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.