Λαρισαία άφησε την επιστήμη της και μαγειρεύει στο Youtube έχοντας 75.000 ακόλουθους μέσα σε λίγους μήνες (φωτο – βίντεο)

Μια Λαρισαία κάνει πάταγο στο youtube όπου διατηρεί δικό της κανάλι, μαγειρεύοντας. Μάλιστα μέσα σε πέντε μόλις μήνες κατόρθωσε να έχει 75.000 ακόλουθους που είναι φανατικοί με την μαγειρική της.

Πρόκειται για την Μαρία Πατσιά που αποφάσισε να εγκαταλείψει την επιστήμη της, καθώς ήταν Πολιτικός Μηχανικός και να ακολουθήσει την καρδιά της και την μεγάλη της αγάπη, την μαγειρική. Θέλοντας να μεταδώσει όμως τις γνώσεις της και σε άλλους άνοιξε το δικό της κανάλι στο youtube, έχοντας αποκτήσει χιλιάδες φίλους.

Η ίδια είναι σύζυγος εμπόρου στη Λάρισα ο οποίος την στηρίζει σε κάθε της βήμα, καμαρώνοντας για τα την εξέλιξή της. Μάλιστα η Μαρία Πατσιά έχει κάνει τέτοια αίσθηση, που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση στον Alpha και μίλησε για τα μαγειρικά της κατορθώματα.

Η εκπομπή της στο Youtube λέγεται Miss tasty, όπως και το site που διατηρεί.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

Δείτε φωτογραφίες:

 πηγή: https://www.onlarissa.gr/2020/03/01/larisaia-afise-tin-epistimi-tis-kai-mageireyei-sto-youtube-echontas-75-000-akoloythoys-mesa-se-ligoys-mines-foto-vinteo/