TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Λαχανοντολμάδες δίχρωμοι με κρέμα τυριού

Μαρ 17, 2017
in Μαγειρική
Λαχανοντολμάδες δίχρωμοι με κρέμα τυριού
Share on FacebookShare on Twitter

Υλικά:

1 λάχανο πράσινο μέτριο

1 λάχανο κόκκινο μέτριο

250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο

250 γρ. κιμά χοίρινο

1 μεγάλο κρεμμύδι χοντροκομμένο

1 καρότο τριμμένο

1 ντομάτα σε καλυβάκια

1 ποτήρι χυμό ντομάτας

1 ποτηράκι του κρασιού ρύζι Καρολίνα

1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο

μια χούφτα μαϊντανό

1/2 κ.γ. ξερό δυόσμο

αλατοπίπερο

1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή

Υλικά κρέμας :

1 κομματάκι βούτυρο

το ζουμάκι από τους ντολμάδες

2 κ.γ. κορν φλάουρ

100 γρ. κρέμα γάλακτος

150 γρ. τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια

Εκτέλεση:

Κόβουμε το κοτσάνι από τα λάχανα σχήμα κώνου. Βγάζουμε τα έξω φύλλα και σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το λάχανο με το κοτσάνι προς τα κάτω. Βάζουμε νερό στην κατσαρόλα πάνω από την μέση του λάχανου. Πρώτα ζεματάμε το ανοιχτόχρωμο λάχανο και μετά το σκούρο. Μόλις πάρει βράση το νερό προσέχουμε και αφαιρούμε ένα ένα τα φύλλα γυρίζοντας το λάχανο να ζεματιστεί και από τις δυο πλευρές του. Βγάζουμε σε ένα σουρωτήρι τα φύλλα να κρυώσουν. Ετοιμάζουμε την γέμιση βάζοντας όλα τα υλικά μαζί σε μια λεκανίτσα εκτός από το λάδι που θα βάλουμε το μισό στην γέμιση. Το υπόλοιπο πάνω από τους ντολμάδες όταν είναι έτοιμοι για να τους βράσουμε. Ζυμώνουμε καλά και αφήνουμε μισή ωρίτσα να δέσουν οι γεύσεις. Τυλίγουμε τους ντολμάδες μας ρίχνοντας λίγο αλάτι σε κάθε στρώσει. βάζουμε στην φωτιά την κατσαρόλα μας προσθέτοντας λίγο λίγο βρασμένο νεράκι. Προσοχή πάντα σε πολύ σιγανή φωτιά για να βράσουν όμορφα και να μην μας χαλάσουν τα ντολμαδάκια. Αν θέλετε τα σκεπάζετε με ένα πιάτο μα μην χαλάσουν. Όταν είναι έτοιμα τα ντολμαδάκια μας βγάζουμε όσο ζουμάκι έχει μέσα Πιέζοντας το πιατάκι και γυρίζοντας πλάγια την κατσαρόλα. Αφήνουμε να κρυώσουν λιγάκι και ετοιμάζουμε την κρεμούλα μας. ΣΕ ένα τηγανάκι βάζουμε ένα κομματάκι βούτυρο και 2 κγ κορν φλάουρ και το σοτάρουμε. Προσθέτουμε το ζουμάκι από τους ντολμάδες και ανακατεύουμε να πήξη. Το βγάζουμε από την φωτιά και βάζουμε 150 γραμ τυρί κρέμα ανακατεύουμε να λιώσει και βάζουμε αλατοπίπερο.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στην σελίδα https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Τυροκουλούρες
Μαγειρική

Τυροκουλούρες

Απρ 30, 2025
DONUTS – ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΦΡΟΣ
Μαγειρική

DONUTS – ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΦΡΟΣ

Απρ 29, 2025
Πανεύκολα κουλούρια χωρίς ζύμωμα
Μαγειρική

Πανεύκολα κουλούρια χωρίς ζύμωμα

Απρ 28, 2025
Χορτόπιτα κουλούρια (βλάχικη)
Μαγειρική

Χορτόπιτα κουλούρια (βλάχικη)

Απρ 27, 2025
Κουλούρια με ταχίνι by mairh σαν Θεσσαλονίκης
Μαγειρική

Κουλούρια με ταχίνι by mairh σαν Θεσσαλονίκης

Απρ 26, 2025
Μυζηθρόπιτες
Μαγειρική

Μυζηθρόπιτες

Απρ 25, 2025
Next Post
Τα ηλεκτρικά τρένα στην Ολλανδία τροφοδοτούνται μόνο με αιολική ενέργεια

Τα ηλεκτρικά τρένα στην Ολλανδία τροφοδοτούνται μόνο με αιολική ενέργεια

Καιρός σήμερα: Επιστρέφει η άνοιξη – Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Παρασκευή

Καιρός σήμερα: Επιστρέφει η άνοιξη - Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Παρασκευή

Σήμερα Γιορτάζουν

Σήμερα Γιορτάζουν

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd